Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Μεγάλης ισχύος έκρηξη βόμβας στους Αμπελόκηπους Νέο τρομοκρατικό χτύπημα τα ξημερώματα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΤΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα στους Αμπελόκηπους και προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε κτίρια και σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο ωρολογιακός εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε κτίριο, στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης και Ιτέας, στο οποίο συστεγάζονται η ΚΑ΄ ΔΟΥ Αθηνών και κατάστημα της αμερικάνικης αλυσίδας Mc Donald’s.

Από την έκρηξη δεν υπήρξε τραυματισμός αφού οι δράστες είχαν προειδοποιήσει με τηλεφώνημά τους σε εφημερίδες για την ενέργειά τους και ο χώρος είχε αποκλειστεί από την αστυνομία.

Άγνωστος τηλεφώνησε μισή ώρα πριν πυροδοτηθεί ο μηχανισμός στο τηλεφωνικό κέντρο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και προειδοποίησε για το επικείμενο χτύπημα, χωρίς ν’ αναφέρει το όνομα κάποιας οργάνωσης.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και ο χώρος γύρω από την οδό Πανόρμου αποκλείστηκε από περιπολικά της Αμέσου Δράσεως.

Στις 04.37 ακούστηκε ισχυρότατη έκρηξη που αναστάτωσε την περιοχή και ανάγκασε πολλούς από τους περιοίκους να πεταχτούν από τα σπίτια τους προκειμένου να μάθουν τι έχει συμβεί.

Κάτοικος σε κοντινή απόσταση από το σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη είπε ότι μόλις βγήκε από το σπίτι του ο αέρας μύριζε μπαρούτι.

Επί τόπου έσπευσαν άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να περισυλλέξουν υπολείμματα της βόμβας και τυχόν άλλα στοιχεία που ενδέχεται να τους αποκαλύψουν την ταυτότητα των δραστών.

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: