Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Δήλωση Γ. Παπακωνσταντίνου σχετικά με τη δήλωση του Ευ. Αντώναρου για την άρνηση της ΝΔ να υπερψηφίσει την πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή για τη Siem


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/04/2009 17:18

Ο εκπρόσωπος Τύπος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Ευ. Αντώναρου, για την άρνηση της Νέας Δημοκρατίας να υπερψηφίσει την πρόταση για την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως κάθε φορά, επιχειρεί να εφεύρει δικαιολογίες προκειμένου να καλύψει την άρνηση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, να συμφωνήσει στην διερεύνηση των μεγάλων σκανδάλων και ιδιαίτερα σήμερα, την άρνησή της να διερευνηθεί πλήρως το σκάνδαλο της Siemens, σε όλες τις παραμέτρους του και για όλους ανεξαιρέτως. Μια πρόταση που το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του, έχουν επανειλημμένως φέρει στη Βουλή.

Και βεβαίως, λίγο τους ενδιαφέρει ότι τα περί παρεμπόδισης του έργου της Δικαιοσύνης, προκαλούν την κοινή λογική. Ούτε και το ότι αντιφάσκουν πλήρως με αυτά που έλεγαν οι ίδιοι πριν από λίγο καιρό, όταν δέχτηκαν την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, η λειτουργία της οποίας δεν παρεμπόδισε, βεβαίως, το έργο της Δικαιοσύνης.

Είναι προφανές ότι, μοναδικό τους μέλημα είναι η συγκάλυψη, η παραγραφή και ο αντιπερισπασμός, προκειμένου να αποσιωπηθούν οι πολιτικές ευθύνες για όλα τα σκάνδαλα. Για αυτήν την συνειδητή επιλογή, τους κρίνει ο Ελληνικός λαός.

kraxtis-gr.blogspot.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια: