Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Συνεχίζει να στηρίζει ΝΔ...

ΠΕΜΠΤΗ 16 Απρ 2009



Από το http://pasok-eretria.blogspot.com/

Το μοναχικό του έργο της στήριξης της ΝΔ και του Καραμανλή προσωπικά συνεχίζει ο Γ. Πρετεντέρης και σήμερα. Και παρότι θα μπορούσα να ασχοληθώ με σχεδόν κάθε λέξη που έγραψε, θα σχολιάσω μόνο δύο κομμάτια:

"Θα υποθέσω επίσης ότι ξαφνικά και λίγο προτού ψήσουμε το αρνί το ΠαΣοΚ θυμήθηκε ότι τον Ιούνιο παραγράφονται μια σειρά υποθέσεις και έβαλε τις φωνές. Κανένα πρόβλημα. Όντως οι χρόνοι παραγραφής των πολιτικών υποθέσεων είναι σκανδαλώδεις, αλλά γι΄ αυτό ευθύνεται το Σύνταγμα, το οποίο είναι δημιούργημα του ΠαΣοΚ."

Όχι Γιάννη μου, το ΠΑΣΟΚ εδώ και...
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

πέντε χρόνια ασχολείται με τα σκάνδαλα τα οποία παραγράφονται απλά εσύ μαζί με διάφορα άλλα παπαγαλάκια προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν υπάρχει λόγος για εξεταστικές επιτροπές ή όταν γίνονται εξεταστικές και προανακριτικές επιτροπές ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία(δείτε εδώ). Τώρα για το Σύνταγμα ίσως να χρειάζεται να σου θυμίζουμε ότι ήταν πρόταση της ΝΔ την οποία και έκανε δεκτή το ΠΑΣΟΚ (και στο κάτω κάτω της γραφής αν δεν άρεσε στη ΝΔ, γιατί δεν είχε εντάξει το άρθρο στα υπό αναθεώρηση κατά την πρόσφατη διαδικασία;)

"Θα υποθέσω επίσης ότι οι δύο αυτές υποθέσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους. Οτι δηλαδή οι ποινικές διώξεις δεν ασκήθηκαν για να κόψουν κοστούμι στο ΠαΣοΚ και ότι το ΠαΣοΚ δεν φωνάζει για να γλιτώσει το κοστούμι- το οποίο «κοστούμι»προφανώς δεν είναι ο Τσουκάτος,τον οποίο ουδείς θυμάται, αλλά οΤρεπεκλής,τον οποίο πολλοί γνωρίζουν..."

Αρχικά πρέπει να σου τονίσω Γιάννη μου πως τον Τσουκάτο χρησιμοποιεί συνεχώς η ΝΔ ως επιχείρημα για το σκάνδαλο και όχι τον Τρεπεκλή (τουλάχιστον έως σήμερα...) και πως ο ελληνικός λαός κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει ούτε την εικόνα του Τρεπεκλή στο μυαλό του ενώ ο Τσουκάτος βρίσκεται βαθιά χαραγμένος στη μνήμη του. Τώρα όσον αφορά τα υπονοούμενα που αφήνεις για τον Τρεπεκλή και για τη σχέση του με τον Παπανδρέου, (πέραν του ότι δε θυμάμαι να έκανες το ίδιο για την προσωπική σχέση Καραμανλη με τους Τσιτουρίδη, Ζαχόπουλο, Θόδωρα κτλ κτλ) σου υπενθυμίζω πως ο ίδιος ο Παπανδρέου έχει κάνει πρόταση πολλές φορές και για εξεταστική για τη Siemens και για διακομματική συναίνεση για θέματα διαφάνειας, τα οποία απορρίφθηκαν από την πλειοψηφία με τόσο αλαζονικό τρόπο που ακόμη και εσύ φαντάζομαι θα ζήλευες... Συν τοις άλλοις δεν έχω ακούσει κανέναν από το ΠΑΣΟΚ να δηλώνει στήριξη προς τον Τρεπεκλή, οπότε ισχύουν οι δηλώσεις του Παπανδρέου πως όσοι κριθούν ένοχοι, ανεξαρτήτως κόμματος, θα πρέπει να τιμωρηθούν!

Επίσης ενημέρωσε τα αφεντικά σου πως συνεχίζει να ισχύει και η δήλωση Παπανδρέου: Αν δυσαρεστώ- και σίγουρα δυσαρεστώ κάποιους, αρκετούς - που θα με περίμεναν του χεριού τους, τους ενημερώνω πως θα εξακολουθώ να τους ΔΥ-ΣΑ-ΡΕ-ΣΤΩ!" Οπότε όσες απόπειρες συμψηφισμού ή ψευδοεκβιασμού και να γίνουν κανένα αποτέλεσμα δε θα έχουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: