Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Ο γραφικός τηλεοπτικός νομάρχης...

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

.

Aπό το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/
.
Εγώ ο Νομάρχης....Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, η πιο γραφική περίπτωση της ελληνικής πολιτικής ζωής,βγήκε στη Βάσια...ήταν όμως κουρασμένος και αυτός! Μας είπε πάλι οτι είναι άτι αχαλίνωτο, οτι δε σκύβει , δε προσκυνά, δε σιωπά, μπλα-μπλά-μπλά...;Eβγαλε και είηση, λέγοντας οτι θα είναι απο τους πρώτους καλεσμένους στον Πρωινό καφέ, αν και προέβλεψε οτι η Καγιά, θα "κλείσει" την τηλεοπτική χρονιά με 10%.
Ο Νομάρχης, έκανε ένα σωρό κοπλιμέντα στη Λόη.." Χαλάλι στον άντρα που θα σε...
πάρει" της είπε! Και συνέχισε λέγοντας οτι του αρέσουν, "αυτές" οι εκπομπές, γιατί είναι αρεστές στο νεανικό κοινό, σε αντίθεση με τις "άλλες" στις οποίες, αναγκάζεσαι, να λες και πράγματα που δεν τα πιστεύεις....
Σαν παγώνια καμάρωναν η Βάσια και ο Χάρης...Τους άρεσε που τους είπε μπράβο, γιατί δεν προσβάλουν ποτέ τον συνομιλητή τους...(για να το κάνουν αυτό Πανίκα, χρειάζεται να διαθέτουν τουλάχιστον τα στοιχειώδη)...Τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους-εισαγγελείς, που ισοπεδώνουν, είπε, προσωπικότητες και ζωές. Και έκλεισε με ευχές, αλλά αρνήθηκε να τραγουδήσει το σύνηθες ρεφρενάκι, γιατί έρχεται, είπε, Μεγάλη εβδομάδα. Πόσο τον κάνω κέφι τον τηλε-νομάρχη...πάει παντού και με όλα!
Εχιδνα
kraxtis-gr.blogspot.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια: