Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Ευτυχώς, όταν οι «εκλεκτοί» των καναλαρχών γίνονται αβανταδόροι πολιτικών πτωμάτων στα τηλεπαράθυρα, κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Σε διατεταγμένη υπηρεσία εξυπηρέτησης μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας, ζημιώνει την ίδια την Τράπεζα και το δημόσιο συμφέρον!
«Χειροπιαστή απόδειξη για το πώς εννοεί η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Καραμανλή τον ρόλο του κράτους στο τραπεζικό σύστημα αποτελεί η πολιτεία της διορισμένης από αυτήν Διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας. Ενώ ανά τον κόσμο ο δημόσιος έλεγχος τραπεζικών ιδρυμάτων, ακόμα και με εξαγορά τους, γίνεται για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, στην Ελλάδα η μόνη τράπεζα που απέμεινε υπό κρατικό έλεγχο, η Αγροτική Τράπεζα, υπό την διοίκηση του εκλεκτού της Κυβέρνησης κ. Μηλιάκου, ενεργεί σε βάρος των ίδιων της των συμφερόντων, αγοράζοντας μεθοδευμένα «τοξικά» δομημένα ομόλογα, προς όφελος ιδιωτών! Χαμένοι οι Έλληνες πολίτες,, ιδίως οι Έλληνες αγρότες, για την χρηματοδοτική στήριξη των οποίων ιδρύθηκε η Αγροτική! Για μία ακόμη φορά οι ταξικοί φίλοι της Κυβέρνησης, τα μεγάλα συμφέροντα, κάνουν γλέντι με έξοδα του Ελληνικού Λαού!»
Μάρκος Μπόλαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: