Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Κέντρο υποδοχής επισκεπτών Ολύμπου


Σύντομα θα λειτουργήσει το κέντρο υποδοχής επισκεπτών Ολύμπου στο Δήμο Δίου

Χιλιάδες επισκέπτες θεωρείται ότι θα εξυπηρετήσει το φετινό καλοκαίρι το νέο κέντρο υποδοχής Ολύμπου καθώς ολοκληρώθηκαν τα έργα την προηγούμενη εβδομάδα. Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Δίου θα συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της πληροφόρησης με έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό ενώ θα αποτελέσει και κέντρο ελέγχου πυρκαγιών.

Το κέντρο υποδοχής επισκεπτών Ολύμπου είναι ένας υποστηρικτικός μηχανισμός που αναμένεται να παραδοθεί άμεσα στο Δήμο Δίου από τη Διεύθυνση Δασών Ν. Πιερίας, στο οποίο μπορούν να απευθύνονται όλοι οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον Όλυμπο από την περιοχή της Αγίας Κόρης και της Αγίας Τριάδας, καθώς το κέντρο είναι τοποθετημένο στην είσοδο του Ολύμπου από την πλευρά της παλιάς Βροντούς. Ακόμη θα παρέχει τουριστικές πληροφορίες στους επισκέπτες για τον Όλυμπο και την ευρύτερη περιοχή και θα επεξεργάζεται στοιχεία της τουριστικής κίνησης τηρώντας σχετικό αρχείο.

Να σημειωθεί ότι ανάλογα κέντρο ετοιμάζεται και από την αντίθετη πλευρά του Ολύμπου στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: