Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Προσοχή! Περγάμου έργα

PERGAMOY_1

Εργασίες κατασκευής αποχετευτικού αγωγού ακαθάρτων στην οδό Περγάμου, στα Αστικά, ξεκίνησε η ΔΕΥΑ Κατερίνης, με σκοπό το διαχωρισμό του υφιστάμενου παντορροϊκού δικτύου σε δύο ανεξάρτητα: ομβρίων και ακαθάρτων. Οι εργασίες θα συνεχιστούν στην οδό Σεφέρη, μέχρι τη διασταύρωση με οδό Θεσσαλονίκης.
...

PERGAMOY_2Όπως αναφέρει η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, οι εργασίες στην οδό Θεσσαλονίκης (μέχρι τη διασταύρωση με οδό Ειρήνης) θα γίνουν στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο δρόμος θα είναι κλειστός για την κίνηση οχημάτων, προκειμένου ο δήμος Κατερίνης να εκτελέσει με δική του εργολαβία τις απαραίτητες εργασίες οδοποιίας για την υλοποίηση των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της πόλης. Έτσι, θα μειωθεί στο ελάχιστο δυνατόν η όχληση των πολιτών, η προερχόμενη από την εκτέλεση των εργασιών.
Αναφερόμενος στις εργασίες κατασκευής του αγωγού ακαθάρτων, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Ν. Παπαζιώγας δήλωσε: «Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματός μας για την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου, προχωρούμε στον διαχωρισμό των δικτύων αποχέτευσης στην περιοχή Αστικών , ώστε να μην οδηγούνται μαζί με τα λύματα και όμβρια ύδατα στον Βιολογικό, πράγμα που όταν συμβαίνει επιβαρύνει την λειτουργία του».(
Πολιτεία) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: