Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ημερησιο Ματι με την Κατερινα Τσαλου

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010
Ανθίσαμε και σας περιμένουμε…είμαστε οι δημοσιογραφικές πετούνιες της Πιερίας που πολύ σύντομα στις 16 του Απρίλη θα βρεθούμε στα δικαστικά έδρανα υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα του πολίτη να γράφει και του δημοσιογράφου να κρίνει...

Άντε πάλι από την αρχή, γιατί νομίζω ότι κάποιοι δεν το αξιολόγησαν σωστά το θέμα και συνεχίζουν με παραφιλολογίες και τρίχες κατσαρές να μας πείσουν ότι οι προθέσεις ήταν αγνές.

Χορτάσαμε από δαύτες, χορτάσαμε από χαμόγελα όπως χορτάσαμε και από τα χιλιάδες δελτία τύπου σας και τις χιλιάδες φωτογραφίες σας, χαμογελαστές, με «στολή εργασίας» και όλα τα συναφή.

Η ανταπόκριση των δημοσιογράφων, των απλών πολιτών, των φορέων, εθελοντικών ομάδων και συναδέλφων είναι συγκινητική.
Προτιθέμεθα να φέρουμε όσους μάρτυρες επιθυμείτε. Από βουλευτές και δημοσιογράφους μέχρι ενώσεις και συλλόγους.

Καλούμε φυσικά και τους πολίτες-δημότες της Κατερίνης στις 16 Απριλίου να σημειώσουν στο ημερολόγιό τους να περάσουν μια βόλτα από τα δικαστήρια.
Κερνάμε καφεδάκι, κερνάμε μπισκοτάκι και πολλές-πολλές αξέχαστες στιγμές.

Είναι από τις στιγμές που το ρεπορτάζ γράφεται πολύ εύκολα.

Έχουμε καλέσει φυσικά και τους συναδέλφους μας από τους όμορους και όχι μόνο νομούς, έτσι για συμπαράσταση αλλά και για να παίρνουν μαθήματα δημοσιογραφικής ελευθερίας.

Δεν έχει νόημα βεβαίως-βεβαίως να μιλάμε άλλο για μια υπόθεση που έχει πάρει το δρόμο της αλλά να…έρχονται κάτι παπαγαλάκια και με ζαλίζουν με αερολογίες μεταφερόμενες και εκνευρίζομαι.

Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του πρώην υπουργού Αλέξανδρου Κοντού στην Κατερίνη στα γραφεία της ΕΑΣ.

Μαντέψτε ποιος έρχεται ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Κατερίνη. Δεν πάει ο νους σας.
Ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Γιάννης Λιβανός.
Τι έγινε ρε παιδιά; Συνταξιοδοτήθηκε ο Ανανίκας, ΓΓ υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και δεν το πήραμε πρέφα να στείλουμε στον άνθρωπο μια ευχαριστήρια επιστολή;
Τόσες φορές παρακολούθησε την παρέλαση στην Κατερίνη. Αίσχος.

Μεταφέρω τώρα και την ευχαριστήρια επιστολή της Φωτεινής Πιπιλή προς την Ομάδα Εθελοντικής δράσης Ν.Πιερίας.
Συγχαρητήρια Επιστολή από Φ. Πιπιλή προς την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας
Αθήνα, 23.03.2010
Διάβασα πριν κάποιες  μέρες για την αξιέπαινη πρωτοβουλία  που πήρατε να αφαιρέσετε τις διαφημιστικές πινακίδες από διάφορα σημεία στην Κατερίνη.
Ούσα εδώ και τρία χρόνια μέλος της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής έχω ασχοληθεί διεξοδικά με το μεγάλο πρόβλημα των διαφημιστικών πινακίδων.  Ξέροντας λοιπόν πόσο σημαντικό είναι να λυθεί μια και καλή αυτό το θέμα, σας συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου, ως βουλευτής, ως γραμματέας εθελοντισμού και Μ.Κ.Ο. αλλά και ως πολίτης.
Φωτεινή Πιπιλή -Γραμματέας Εθελοντισμού και Μ.Κ.Ο.
Έτσι είναι κυρία Πιπιλή. Εσείς στέλνετε συγχαρητήριες επιστολές και εδώ πέφτουν μηνύσεις. Άντε ρε δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ. (ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: