Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Το άγγιγμα του Μίδα! ΧΡΥΣΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. Ο ΜΕΣΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-3-2010
Ο διάδοχος του  Μαραντόνα, ο εξωγήινος, ο θεϊκός, σύμφωνα με τον ισπανικό  Τύπο, Λιονέλ Μέσι,  κυριαρχεί παντού
Κυρίαρχος σε όλους τους τομείς του ποδοσφαίρου αναδεικνύεται ο Λιονέλ Μέσι. Μετά τους τίτλους που κατέκτησε σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, ο Αργεντινός κατακτά και την κορυφή στη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες του κόσμου για το 2010. Ο διάδοχος του Μαραντόνα, ο εξωγήινος, ο θεϊκός, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, εκθρόνισε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ από την κορυφή της πυραμίδας με τους καλύτερα αμειβόμενους παίκτες, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε στην τελευταία του έκδοση το γαλλικό περιοδικό «France... Football».

Τα έσοδα του... γίγαντα των 169 εκατοστών θα φτάσουν τα 33 εκατ. ευρώ έναντι 30,4 εκατ. του Ντέιβιντ Μπέκαμ και 30 εκατ. του Πορτογάλου Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» και κορυφαίος παίκτης του κόσμου για το 2009 σύμφωνα με τη FΙFΑ, έχει έσοδα από την Μπαρτσελόνα 10 εκατ. ευρώ (833.000 ευρώ τον μήνα) μετά την αύξηση κατά 1,5 εκατ. ευρώ που πήρε για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2014. Η ρήτρα για να σπάσει το συμβόλαιό του είναι 300 εκατ. ευρώ! Από τα μπόνους (σήκωσε έξι κούπες) έβαλε στον τραπεζικό λογαριασμό του επιπλέον 4 εκατ. ευρώ, ενώ από τους 16 χορηγούς με τους οποίους συνεργάζεται- μεταξύ άλλων οι Αdidas, Ρepsi και Gillette- εισέπραξε άλλα 19 εκατ. ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: