Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-1 - ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-2-2010

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-2-2010

ωρα για φραμπαλο.....ΒΙΝΤΕΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010
ΑΠΟ "ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ "

Τελειώσανε τα ψέματα

NOS_1
Η κατασκευάστρια εταιρεία παραδίδει, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ωστόσο, δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσει χρονικά τη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του παλιού Νοσοκομείου στο νέο
Τέλος Φλεβάρη το νέο υπερσύγχρονο Νοσοκομείο παραδίδεται στο σύνολό του από την κατασκευάστρια εταιρεία στη ΔΕΠΑΝΟΜ. Τέλος Μαρτίου το παραλαμβάνει από τη ΔΕΠΑΝΟΜ η διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης. Το πότε ακριβώς, όμως, θα μεταστεγασθούν εκεί οι υπηρεσίες του υπάρχοντος, ώστε να παραδοθεί προς πλήρη χρήση στο Πιερικό λαό, παραμένει άγνωστο και χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
NOS_2Πέντε μήνες μετά την τελετή της εικονικής του παράδοσης από τον τότε υπουργό Υγείας και την τοποθέτηση της μαρμάρινης επιγραφής («εγκαινιάστηκε από τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρη Αβραμόπουλο, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή»), το νέο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης αναμένεται να παραδοθεί οριστικά, από την κατασκευάστρια εταιρεία στην αρμόδια δημόσια επιχείρηση, στο τέλος του τρέχοντος μήνα.
Το χρονοδιάγραμμα αυτό είναι το πλέον πρόσφατο, σύμφωνα με ....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΕΠΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010
http://www.eptanews.gr/images/stories/protoselido/trans%20267%20epta.jpg

Β ΕΘΝΙΚΗ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ


ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010
Eπόμενη αγωνιστική
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ  
Ημ/νία:  21/02/2010
Ώρα:     15:00
Τόπος : Δ.Α.Κ. Κατερίνης


Βαθμολογία
Θ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜ ΑΓ
1. ΚΕΡΚΥΡΑ 45 21
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 42 21
3. ΟΦΗ 36 21
4. ΕΘΝΙΚΟΣ 32 21
5. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 31 21
6. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 29 21
7. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 28 21
8. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 28 21
9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 28 21
10. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 27 21
11. ΡΟΔΟΣ 26 21
12. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 25 21
13. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 25 21
14. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 24 21
15. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 24 21
16. ΙΩΝΙΚΟΣ 23 21
17. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 20 21
18. ΑΙΓΑΛΕΩ 13 21
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010
[selida+1.jpg] ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/
  

Ο Θρύλος επέστρεψε...ΟΣΦΠ - ΠΑΟ - 66-64

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010


http://www.novasports.gr
Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2010 ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός της νέας εποχής πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν καθαρά και δίκαια τον Παναθηναϊκό με 68-64 και κατέκτησαν το κύπελλο Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη έβαλαν τα μεγάλα σουτ.
Ο Μίλος Τεόντοσιτς έβαλε πολύ μεγάλα καλάθια και...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΩ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010
[ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ+ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ+ΑΡΓΩ+21-2-2010.jpg]

ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ 2-1 ΒΙΝΤΕΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Σαββατο 20-2-2010

ΣΠΑΝΙΟ - ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010
Αλλο κακό να μήν μας βρεί..τέτοι γκόλ ούτε στον ύπνο σας.. απο τη μία μεριά του γηπέδου στην άλλη .. δείτε το...

Ποδηλατικό διήμερο στην Πιερία: 20 & 21 Μαρτίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010
Παμπιερική ποδηλατοπορεία με αφορμή τον "Καλλικράτη"
http://www.otoposmou.gr/

14 Σύλλογοι και Φορείς της Πιερίας ετοιμάζουν ποδηλατικό διήμερο στην Κατερίνη και καλούν όλους τους πολίτες της Πιερίας να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη ποδηλατοπορεία που έχει οργανωθεί ποτέ στην πόλη της Κατερίνης.
Καλούμε όλους τους πολίτες της Πιερίας σε ποδηλατοπορεία για να δηλώσουμε την ανησυχία μας για την πόλη και το νομό μας.

Image 
Όλοι εμείς έχουμε ένα όνειρο:
  • Η Πιερία να γίνει ...

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ - ΠΡΟΠΑΔΙΚΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 1-2


ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010

Ενα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό παιγνίδι παρακολούθησαν σήμερα στο γήπεδο των Νέων Πόρρων οι φίλαθλοι που βρέθηκαν εκεί (σημειωτέον ήταν αρκετοί) .Αγωνίστηκαν οι ομάδες ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ. Αποτέλεσμα 1-2 υπέρ της ομάδος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, σε ένα γήπεδο αρκετά καλό και με τις πιό κατάλληλες καιρικές συνθήκες.Η ομάδα ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ξεδίπλωσε τις ποδοσφαιρκές της αρετές στο γήπεδο, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχασε αρκετές ευκαιρίες και έτσι το σκόρ έμεινε στο 1-2, αλλά η ουσία είναι ότι τα παιδιά έπαιξαν δύο ημίχρονα των 45 λεπτών, ακούραστα, δείχνοντας πώς παίζεται πραγματικά  το ποδόσφαιρο.Ηταν χάρμα ιδέσθαι.Μπράβο στα παιδιά.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ:
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΕΦΟΡΟΣ (ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
ΑΘΛΗΤΕΣ-Βαβατσιούλας,Γκαράτζιας, Καραγκιόζης, Καλαιτζής, Τζίνοβιτς,Τζήμας,Τσακιράκης, Μαυρόπουλος, Μαχαιρίδης, Παναγιωτίδης,Χατζηδίμπας, Οικονόμου, Καρτσαμπάς, Κωνσταντινίδης, Μπαλαχάτζε, Κραγιόπουλος,Τσούχας, Μυστακίδης,

"η ξεφτίλα της Ελληνικής Τηλεόρασης"

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010
Η ξεφτίλα της Ελληνικής Τηλεόρασης  δέν έχει τελειωμό... εκμεταλεύονται το "ψώνιο" ορισμένω για την μουσική και τους ξευτελίζουν, χωρίς ίχνος ντροπής..Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο..δέν ξέρω τί κάνει το ΕΣΡ...άν είναι δυνατόν να εξεφτελίζεται η προσωπικότητα του καθένα.. όποιος και άν είναι αυτός δέν έχει σημασία..κάποιος να τους σταματήσει τώρα αρκετά πιά...
Δείτε προσεκτικά το βίντεο απο http://24gr.blogspot.com/

ΔΙΟΔΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - Η ΕΤΑΙΡΙΑ "ΑΙΓΑΙΟΝ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΟΜΗΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ....

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010
Καταγγελία του Δημητρίου Καλαϊτζή - Δικηγόρου
Μέλους του ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σάββατο 20-2-2010,8.45 πρωί,Διόδια Λεπτοκαρυάς.Για άλλη μία φορά οι υπάλληλοι της εταρείας "ΑΙΓΑΙΟΝ" θέωρησαν καλό, να μήν ανοίξουν την μπάρα να περάσει αυτοκίνητο, γιατί αρνήθηκα να πληρώσω το "χαράτσι" των διοδίων, ενός απαράδκετου και κλειστού δρόμου.Πρίν όμως γίνει η συζήτηση διευθέτηση, αναφέρω στην υπάλληλο,ότι "κυρία μου ανοίξτε την μπάρα να περάσουμε, μεταφέρω μικρούς ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, για  να δώσουν φιλικό παιγνίδι στο γήπεδο των ΠΟΡΡΩΝ και δέν πρέκειται να πληρώσω διόδια". 

Θρασύτατα μου απαντά, εντάξει αλλά δέν σας ανοίγω".Της απαντώ δέν έχετε το δικαίωμα,  και της ζητώ να ειδοποιήσει το 100.Αντ αυτού ήλθε ο αρμόδιος εν υπηρεσία υπάλληλος, ο οποίος έπραξε το ίδιο.Δηλαδη δέν άνοιγε την μπάρα.Μου ζήτησε ταυτότητα.Του απάντησα, γράψτε το ΝΟ του αυτοκινήτου και ανοίξτε να περάσουμε.Τελικά για να μήν καθυστερήσουμε, αφού έπρεπε οι μικροί ποδοσφαιριστές να είναι σε 10 λεπτα΄στο γήπεδο, έδωσα
στοιχεία, υπέγραψα τα έγγραφα και έφυγα, αφού πρώτα φωτογράφησα τις σκηνές απείρου κάλλους  των υπαλλήλων της ΑΙΓΑΙΟΝ. 
Δείτε τα έγγραφα...
Δείτε τον ...πόσο απολαυστικά, ακουμπάει στο αυτοκίνητο, σάν να είναι όργανο της τάξης αντικαθιστώντας την αστυνομία και αφού γράφει τα στοιχεία, μετά ανοίγει την μπάρα και απελευθερώνει το δρόμο.

Καταγγέλω την ενέργεια αυτή και επιφυλάσσομαι για κάθε δικαίωμά μου.Δηλώνω δέ ότι εκ πεποιθήσεως δέν ήθελα να  καταβάλλω το αντίτιμο των 2,30 ΕΥΡΩ γιατί θεωρώ ότι εμπαίζονται οι συμπολίτες μας, όταν τους ζητείται να πληρώνουν διόδια  σε δρόμο που δέν είναι ανοικτός και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κίνηση αυτοκινήτων εντός του νομού μας. (Καλαιτζής Δημήτρης) ...

Τώρα που έρχεται την Τρίτη στο νομό μας και ο Ρέππας, ευκαρία να του δώσουμε να καταλάβει ότι ένας ολόκληρος νομός είναι όμηρος... "του κεφαλαίου " και δέν μπορεί να απολαύσει ούτε την ελεύθερη διακίνηση εντος του Νομού..

Τέμπη και διόδια στο επίκεντρο



reppas-thumb-large
Με φορείς της Πιερίας, θα συναντηθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας
Η συνάντηση πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος που κατέθεσε ο βουλευτής Πιερίας του Πα.Σο.Κ. Γιάννης Αμοιρίδης. Βασικό αντικείμενο συζήτησης, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο βουλευτής του Πα.Σο.Κ., θα είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πιερία από το κλείσιμο της Εθνικής Οδού στο ύψος της Κοιλάδας των Τεμπών, καθώς και οι συνέπειες που θα προκύψουν από ενδεχόμενη λειτουργία επιπλέον σταθμών διοδίων στα όρια του νομού μας.
Στη συνάντηση, έχουν κληθεί οι βουλευτές Πιερίας, ο Νομάρχης, οι δήμαρχοι Λιτοχώρου και Αν. Ολύμπου, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πιερίας και της Ένωσης Ξενοδόχων, καθώς και εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων.
Να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά από τότε που δημιουργήθηκε θέμα επιπλέον διοδίων στην Πιερία, που αρμόδιος Υπουργός, δέχεται να συναντηθεί με εκπρόσωπο ή εκπροσώπους της Επιτροπής Αγώνα.(
Πολιτεία) 

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

1
Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η επίσημη προσκεκλημένη στην ετήσια συνεστίαση του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου.
Σίγουρα το σκεφτήκατε καλά εκεί στο ....

Άρνηση στα σχέδια της Μονής


ARNHSH_1
Αρνητικά γνωμοδότησε το Νομαρχιακό Συμβούλιο επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που υπέβαλε η Μονή Αγίου Διονυσίου για αντιπυρική ζώνη-δρόμο που θέλει να κατασκευάσει πέριξ «του κτιριακού συγκροτήματος» στο Μετόχι. Την πρόταση καταψήφισαν 12 σύμβουλοι, 7 την υπερψήφισαν, ενώ ένας νομαρχιακός σύμβουλος δήλωσε παρών.
Το αίτημα της Μονής, συνάντησε τη σθεναρή αντίσταση της μειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου, αλλά και πολλών συμβούλων της πλειοψηφίας οι οποίοι το καταψήφισαν, θεωρώντας ότι κύριος....