Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

ΛΕΟΝΕΛ ΜΕΣΙ.. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ.. ΑΠΟ 10 ΕΤΩΝ...ΒΙΝΤΕΟ

http://www.shootandgoal.com/UserFiles/Image/diethni/0322messi210.jpg 

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012  
Οπως λέει το λαικό άσμα " απο μικρός στα γράμματα μικρός στα πινακίδια ", ο Μέσι απο μικρός στα γκόλ.. απολαύστε τον... σε ηλικία 10 ετών... δείτε το βίντεο..

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ 4-2, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 
Τραίνο... και εννέα σερί νίκες για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτή τη φορά υπέταξε άνετα και την δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα του ομίλου τον ΙΩΝΙΚΟ με σκόρ 4-2.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 
Καταιγιστική η ομάδα της...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ 0-1 - ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΙΑ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012
Οι ελλείψεις και η ατυχία, ήταν αιτία που το Σάββατο η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ηττήθηκε με 0-1 στην έδρα του απο τον ΔΙΑ ΔΙΟΥ.
ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ, εκτός απο το πρώτο εικοσάλεπτο, που ναι μέν είχε την υπεροχή αλλα δέν έπαιξε σωστό και ουσιώδες ποδόσφαιρο , στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, κυριάρχησε, δημιούργησε..