Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

«Ετοιμοπόλεμος» ο Πρωθυπουργός μπαίνει στη μάχη των 100 ημερών - Τις πρώτες 100 μέρες του 2012 θα κριθεί η εκταμίευση των 89 δισ. ευρώ

Δευτέρα 02 Ιανουαρίου 2012
Στην πρώτη γραμμή βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, o οποίος δείχνει αποφασισμένος να κινητοποιήσει την κυβέρνησή του, ώστε να προχωρήσουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που...

ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.. ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ.. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.. ΒΙΝΤΕΟ

http://i3.ytimg.com/vi/bT1moXJtVE4/3.jpg 

Δευτέρα 2-1-2012
Απίστευτος ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.Σε χέρια άλλου αφεντικού για λίγο καιρό.... και τί μπορεί να πάθει κανείς, αλλά και τί μπορεί να μάθει κανείς.... όλα στη φόρα....Βρίζει συνεχώς και ιδιαίτερα την γυναίκα του αφεντικού του, με φράσεις απίστευτες.. που τις άκουσε;.. μάλλον σε καυγαδάκια..... συζυγικά....Δείτε το βίντεο έχει πολύ πλάκα..

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -1.ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ. -2.ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4-1-2012 ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ..


Δευτέρα 2-1-2012
1.Τον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρώτου γύρου του 4ου ομίλου, με αντίπαλο την ομάδα του Ιωνικού δίνει το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, το Σάββατο 7-1-2012 στις 10.00 το πρωί.Με τον αγώνα αυτο ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των αγώνων και μετά θα γίνου οι όμιλοι της β φάσης.Στην οπρώτη φάση το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ έχει ήδη καταλάβει την πρώτη θέση άσχετα με τοι αποτέλεσμα του αγώνα αυτού.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ:..

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 29 ΚΑΙ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

 
Δευτέρα 2-1-2012
Ενα πανέμορφο ποδοσφαιρικό διήμερο έζησαν μικροί ποδοσφαιριστές στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργάνωσε η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στις αθλητικές εγκαστατάσεις του Νέου Κεραμιδίου. Συμμετείχαν πάνω απο 200 αθλητές και οκτώ Ακαδημίες ποδοσφαίρου απο την Πιερία και εκτός.
Οι αγώνες κράτησαν δύο ημέρες και με τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιρικών τμημάτων ...