Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Super League: Τα γκολ της 22ης αγωνιστικής



Ενώ συνεχίζονται οι επιθέσεις στο ευρώ, λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup Πυρετός πιέσεων για πρόσθετα μέτρα

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-2-2010
Να επιβάλουν στην Ελλάδα σκληρότερα μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης ζητεί από τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας. Λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες, ο Ζαν Κλοντ Τρισε απηύθυνε και δημόσια έκκληση να αναλάβει η Ελλάδα τα πρόσθετα μέτρα που είναι «απαραίτητα για να καταστήσει αξιόπιστο το πρόγραμμα ανάκαμψης της οικονομίας της».
«Προσπαθούμε ν'αλλάξουμε την πορεία του Τιτανικού, αυτό δεν μπορεί να γίνει σε μια μέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, λίγο .....

Τουλάχιστον 18 νεκροί από μετωπική σύγκρουση τρένων κοντά στις Βρυξέλλες Σιδηροδρομική τραγωδία

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-2-2010
Δύο επιβατικές αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν το πρωί της Δευτέρας στο προάστιο του Μπάιζινγκεν στο Χάλε, περίπου 15χλμ νοτιοδυτικά των Βρυξελλών.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην έξοδο του σταθμού σε ώρα αιχμής και ενώ επικρατούσαν εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Όπως μετέδωσαν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, στο δυστύχημα φαίνεται ότι ενεπλάκη και ένα τρίτο τρένο, ωστόσο, δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματίες.
Τα σωστικά συνεργεία έχουν ήδη ανασύρει τις σορούς 15 ανδρών και τριών γυναικών, ενώ οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού συνεχίζονται. Τραυματίστηκαν επίσης 125 άτομα, από τους οποίους οι 11 σοβαρά.

Ο δήμαρχος της πόλης, ωστόσο, δεν αποκλείει οι νεκροί να φτάσουν τελικά τους 25.
Πηγές των βελγικών σιδηροδρόμων που επικαλείται η γαλλόφωνη εφημερίδα Le Soir σημειώνουν ότι το δυστύχημα ενδέχεται να οφείλεται σε διακοπή της ηλεκτροδότησης, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να μην λειτουργήσει η σηματοδότηση των αμαξοστοιχιών.
Λόγω της σύγκρουσης διακόπηκαν τα δρομολόγια της ταχείας αμαξοστοιχίας που συνδέει τις Βρυξέλλες με το Παρίσι.
Έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια του δυστυχήματος.(ΝΕΑ)

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟ - ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-2-2010

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΜΗΤΣΟΚΟΜΠΑΝΙΑ - ΤΖΗΜΑΣ - ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-2-2010


 

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ «Νιώθω ανεπιθύμητη στη ΝΔ» Η πρώην υπουργός Εξωτερικών μιλάει για πρώτη φορά μετά τις εσωκομματικές εκλογές για το νέο τοπίο στην παράταξή της

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-2-2010
ΕΠΕΙΤΑ από τρεις μήνες πολιτικής αφωνίας, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει σήμερα στο «Βήμα»για όλα αυτά για τα οποία απέφευγε να μιλήσει, από τότε που έπαψε να είναι υπουργός. Και καθιστά σαφέςότι ο πολιτικός της λόγος αλλάζει και γίνεται πιο επιθετικός, αδιαφορώντας αν η στάση της αυτή θα δυσαρεστήσει αρκετούς στην παράταξή της. Για πρώτη φορά κάνει λόγο για τα αίτια της ήττας της στην εσωκομματική εκλογή του περασμένου Νοεμβρίου, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι είναι δυσαρεστημένη από τη στάση του κ. Κ. Καραμανλή . Βεβαιώνει ότι δεν θα οργανώσει «αντάρτικο» κατά του κ. Αντ. Σαμαρά, αλλά τονίζει ότι νιώθει πια ανεπιθύμητη στη ΝΔ. Για πρώτη φορά αναφέρεται επίσης ανοιχτάστην εκλογική συντριβή της ΝΔστις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Αλλά και σε δύο άλλα ζητήματα, που αποτελούν απορίες για πολλούς. Για το αν είναι στα σχέδιά της να ιδρύσει νέο κόμμα- η απάντηση που δίνει θα δώσει τροφή για προγνωστικά- και για το ποια ήταν η σχέση της με τον Μιχ. Χριστοφοράκο! - Κυρία Μπακογιάννη, από τις 29 Νοεμβρίου, οπότε ο κ. Σαμαράς εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αποφασίσατε να παραμείνετε σιωπηλή. Γιατί ακολουθήσατε αυτή τη στάση; « Γιατί χρειαζόμουνα μία περίοδο ..............

Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ με 16,5%


ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Φεβρουαρίου 2010
Με 16,5 μονάδες προηγείται το ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Στο 16,5% διαμορφώνεται το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue, που δημοσιεύεται στον κυριακάτικο Τύπο.
Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 48% έναντι 31,5% της ΝΔ και ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,5%, ο ΛΑΟΣ με 6% και ο ΣΥΡΙΖΑ 4,5%

Όλα τα γκολ της SuperLeague - 22η αγωνιστική - ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΥΤΕΡΑ 15-2-2010
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ….(2-1)

altΗ πορεία του Ολυμπιακού Βόλου προς την  Superleague, συνεχίζεται, καθώς επικράτησε και του Πιερικού με 2-1. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη που μείωσε την διαφορά από την πρώτη Κέρκυρα στους τρεις βαθμούς.

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού φάνηκαν οι διαθέσεις του γηπεδούχου Ολυμπιακού Βόλου καθώς μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο καλές ευκαιρίες και ένα γκολ με τον Σολάκη. Ο Πιερικός μετά από ένα εικοσάλεπτο πίεσης ανέβηκε, ισορρόπησε το ......

Β ΕΘΝΙΚΗ - ΣΤΥΓΙΜΙΟΤΥΠΑ - ΓΚΟΛ - 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-2-2010
 
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-2-2010

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

ΠΙΕΡΙΑ - ΒΡΟΝΤΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 15-2-2010
http://lefteria.blogspot.com/












Βροχερός ο καιρός σήμερα δεν επέτρεψε στον κόσμο να απολαύσει με άνεση το καρναβάλι της Βροντούς, αφού οι θεατές κρατούσαν ομπρέλες, για να μη γίνουν μούσκεμα. Ωστόσο το βροντινό καρναβάλι διεξήχθη έστω και υπό βροχήν, αν και επισπεύσθηκε κάπως η διάρκεια των παρελάσεων των καρναβαλιστικών αρμάτων, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, ενώ οι "επίσημοι" απουσίαζαν και ο κόσμος ήταν αισθητά λιγότερος από άλλες χρονιές εξ αιτίας της κακοκαιρίας.