Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

1
Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η επίσημη προσκεκλημένη στην ετήσια συνεστίαση του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου.
Σίγουρα το σκεφτήκατε καλά εκεί στο ....ΠΑΣΟΚ;

2
Στην Κατερίνη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Χατζής, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση ΟΝΝΕΔιτών (και όχι μόνο) στα γραφεία της Οργάνωσης Κέντρου Πόλεως.
Ο χώρος αποδείχθηκε μικρός για τη συγκεκριμένη συνάντηση. Απομένει να αποδειχθεί το ενδιαφέρον των ΟΝΝΕΔιτών και στις κάλπες.

3
Με την υφυπουργό Εσωτερικών Θεοδώρα Τζακρη, συναντήθηκε χθες ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ και δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Κώστας Καμάκας, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν την Επιχείρηση Ύδρευσης νομού Θεσσαλονίκης.
Στα «βαθιά» έπεσε ο κ. Καμάκας και μάλιστα σε μια εποχή που φημολογείται ότι η ΕΥΑΘ θα περάσει σε χέρια ιδιωτών.

4
 
Μέσα στο επόμενο 15ημερο θα συνεδριάσει εκτάκτως το Νομαρχιακό Συμβούλιο, για να συζητήσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον χαρακτηρισμό μεγάλων εκτάσεων ως αρχαιολογικές- ιστορικές.
Πάντως στο πρόσφατο νομαρχιακό συμβούλιο, όπου αποφασίστηκε να δοθεί αναβολή στη συζήτηση του θέματος, φάνηκε να γνωρίζουν όλοι το πρόβλημα, το οποίο έχει γίνει πιο έντονο τον τελευταίο καιρό. Επίσης διαφάνηκε η επιθυμία να γίνει συζήτηση, καθότι σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι όλα μαύρα ή όλα άσπρα.
Το ζήτημα είναι, ότι στη νότια Πιερία οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι.

5
Την πρόταση του, για ένα Δήμο σε όλο το νομό αναμένεται να επαναλάβει κατά τη σημερινή του συνέντευξη τύπου, ο Γιάννης Αμοιρίδης. Ο βουλευτής του Πα.Σο.Κ. θα θέσει επισήμως την πρότασή τους και θα καλέσει κόμματα και φορείς να τοποθετηθούν επ’ αυτής ή να κάνουν τις δικές τους προτάσεις για τη διοικητική μεταρρύθμιση.
Το ενδιαφέρον όμως είναι, το τι θα πει για τις δικές του προθέσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια: