Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Σε... επιστροφή Καραμανλή προσβλέπει ο Βουλγαράκης

http://s.enet.gr/resources/2011-07/1258304-thumb-medium.jpg

Παρασκευή 08 Ιουλίου 2011
Ολική επαναφορά με μπροστάρη τον Κώστα Καραμανλή οραματίζεται ο Γ. Βουλγαράκης. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, πρότεινε ο πρώην πρωθυπουργός, μετά..
τις εκλογές, «να ξαναμαζέψει όλη την παράταξη σε ένα κόμμα που δεν ξέρω πως θα λέγεται αλλά θα είναι η μεγάλη κεντροδεξιά».  
Πρόκειται για πρόταση που είχε διατυπώσει και στην ιστοσελίδα του.
Ο Γ. Βουλγαράκης είναι επί της ουσίας "κομμένος" από τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά. Στις 28 Μαΐου 2010, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους ότι "δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου" [περισσότερα, εδώ].
"Δεν είπα να φύγει ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε ότι είναι άχρηστος", δήλωσε σήμερα για τον Αντώνη Σαμαρά ο Γ. Βουλγαράκης, προσθέτοντας όμως ότι η πολιτική του προέδρου της Ν.Δ. έχει μεγάλες δόσεις λαϊκισμού και αμφιθυμίας. Παράλληλα, υποστήριξε ότι η κεντροδεξιά πάσχει από "αδυναμία να εμπνεύσει με την πολιτική της ως εναλλακτικός πολιτικός χώρος".
Όσον αφορά στον πρώην πρωθυπουργό, είπε πως "οταν βλέπει κανείς πίσω, μπορεί να δει και θετικά και αρνητικά, αλλά δεν σημαίνει ότι μηδενίζεται η προσωπικότητα ανθρώπων" και πρόσθεσε ότι παρέλαβε την παράταξη "σχεδόν διαλυμένη" από τον Μιλτ. Έβερτ και κατάφερε να τη φέρει σε λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: