Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση τμήματος Αλιείας - Λήξη προθεσμίας για υποβολή αιτήσεων στο Ε.Π.ΑΛ. 2007-2013, Μέτρο 1.1 «Μόνιμη παύση αλιευτικών δραστηριοτήτων»

http://www.naxos-news.gr/fileses/3560.jpg
Παρασκευή 08 Ιουλίου 2011
 της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Πιερίας  υπενθυμίζει ότι όσοι αλιείς ενδιαφέρονται για χρηματοδότηση της.. μόνιμης παύσης αλιευτικών δραστηριοτήτων στα πλαίσια του Μέτρου 1.1. του Ε.Π.ΑΛ 2007? 2013, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην Υπηρεσία μας είτε για διάλυση είτε για αλλαγή χρήσης, έως Παρασκευή  29. 07. 2011
  Τα επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη και οι πλοιοκτήτες θα πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:
1. Το σκάφος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 ετών  κατά την ημερομηνία αίτησης.
2. Το σκάφος θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένο στο Κοινοτικό Αλιευτικό Μητρώο (ΚΑΜ) και τα στοιχεία της αδείας του (ειδικά η χωρητικότητα σε GT) να είναι σωστά καταγεγραμμένα.
3. Το σκάφος θα πρέπει να είναι σε ενεργό αλιευτική δραστηριότητα κατά την τελευταία διετία, που προηγείται της ημερομηνίας αίτησης.
4. Το σκάφος θα πρέπει να έχει εργαστεί στη θάλασσα τουλάχιστον 75 ημέρες για κάθε έτος που προηγείται της ημερομηνίας αίτησης.
5. Θα πρέπει να έχει παρέλθει η δεσμευτική περίοδος από προηγούμενη οικονομική ενίσχυση είτε για ναυπήγηση είτε για εκσυγχρονισμό. Σε αντίθετη περίπτωση απαιτείται πλήρως τεκμηριωμένο αίτημα για την απόσυρσή του, με μείωση της μέγιστης οικονομικής ενίσχυσης.
6. Ο πλοιοκτήτης θα πρέπει να είναι νόμιμος ιδιοκτήτης τουλάχιστον για ένα έτος του επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους κατά την ημερομηνία αίτησης.        

   Η υπηρεσία μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση (πληροφορίες: 2351351141, Αντώνιος Δαφνάκης & Γεώργιος Μαντάλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: