Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η γενική συνέλευση που έγινε ενημερωτική.

ΤΡΙΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010




Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης η γενική συνέλευση των υπαλλήλων εργαζομένων στο Ψ.Ν.Π.Ο. , η οποία από γενική συνέλευση από γενική μετατράπηκε σε ενημερωτική λόγω έλλειψης απαρτίας. Παραβρέθηκαν ο διοικητής και ο υποδιοικητής και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις τελευταίες καταγγελίες του κ. Κοσμαδάκη κατά των εργαζομένων. Δεν υπήρξε σύνθεση απόψεων, αντίθετα υπήρχε ένταση και αντιπαραθέσεις αλλά σαν τελικό συμπέρασμα προέκυψε η πρόθεση της διοίκησης να βρει λύση με τους εργαζομένους με το θέμα που προέκυψε.

Μιλώντας ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Μπαστρογιάννης αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στο ζήτημα την καταγγελιών του κ. Κοσμαδάκη για πλασματικές υπερωρίες και για το λάδι και το ψωμί, αλλά και στη φράση του να επιστραφούν τα "κλεμμένα" και στην αντίδραση που προκλήθηκε εξ αυτού του γεγονότος σε όλους τους υπαλλήλους, οι οποίοι τόνισαν ότι δεν δέχονται από κανέναν να τους αποκαλεί κλέφτες.
Λαμβάνοντας το λόγο ο διοικητής σε ύφος συμβιβαστικό, καθώς και ο αναπληρωτής διοικητής κ. Τζήκας αναφέρθηκαν αμφότεροι, ρίχνοντας συμβιβαστικές γέφυρες προς τους εργαζόμενους ότι πρόθεση της γενικότερης πολιτικής της κυβέρνησης είναι να εφαρμόζεται ο νόμος και ο κανονισμός για τον περιορισμό της οποιασδήποτε σπατάλης και ότι ο κ. Κοσμαδάκης καμιά πρόθεση δεν είχε να αποκαλέσει κάποιον υπάλληλο ως κλέφτη και ότι από εδώ και πέρα πρέπει να ξεχαστεί ότι ειπώθηκε και προκάλεσε παρεξηγήσεις και να υπάρξει συμβιβασμός και συνεργασία με όλους. Ο νέος διοικητής είπε επίσης ότι θα περικοπεί κατά 10% ο προϋπολογισμός του ΨΝΠΟ.

Α.Λ.



ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: