Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέκο Κοντό "Αρδευτικό δίκτυο, ένα μεγάλο έργο πνοής"

ΠΑΡΑΣΚEΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΛΟΙ

Για αγροτικά ζητήματα και κυρίως για την πορεία του μεγάλου έργου του Αρδευτικού Δικτύου του Δήμου Κατερίνης, συζήτησαν στο Δημαρχείο ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκος Κοντός και ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.

Ο κ. Κοντός βρέθηκε στην πόλη μας κατόπιν πρόσκλησης της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Πιερίας και στην συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Δημάρχου παρέστησαν ο Αντινομάρχης Πιερίας Π. Παπανικολάου (πρόεδρος της ΕΑΣ), στελέχη της ΕΑΣ, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Κατερίνης.

Ο κ. Χιονίδης

Υποδεχόμενος τον κ. Κοντό ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης τόνισε:

«Είναι ξεχωριστή η χαρά μας που υποδεχόμαστε σήμερα τον Υπουργό, έναν έμπρακτο φίλο της πόλης μας, έναν άνθρωπο των πράξεων, των στοχευμένων ενεργειών, με καθοριστικές παρεμβάσεις στα αγροτικά ζητήματα της χώρας, της Πιερίας και της Κατερίνης.

Διαχρονικά η Πιερία και η Κατερίνη πρέπει να τιμούν τον κ. Κοντό, τον δικό μας άνθρωπο. Χάρη στην ουσιαστική βοήθεια του κ. Κοντού για πρώτη φορά η περιοχή μας λαμβάνει συνολικά 7,5 δις δρχ. για ένα τόσο μεγάλο έργο όπως το αρδευτικό δίκτυο».

Ο κ. Κοντός

Από την πλευρά του ο πρώην Υπουργός υπογράμμισε: «Είχαμε μία εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία με τον κ. Χιονίδη και χάρη και στην ετοιμότητα του Δήμου Κατερίνης τρέξαμε συντονισμένα για το αρδευτικό έργο. Είναι ένα έργο πνοής για την Κατερίνη που θα αναδιαρθρώσει τις καλλιέργειες και θα μειώσει το κόστος παραγωγής.

Το έργο δημοπράττηθηκε, είναι στο ελεγκτικό συνέδριο και είναι βέβαιο πως θα περάσει σύντομα και θα ολοκληρωθεί σε 24 περίπου μήνες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Κατερίνης και προσωπικά στον κ. Χιονίδη που έτρεξαν ομαλά τις διαδικασίες».

Ο κ. Κοντός υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του Δήμου Κατερίνης, ενώ ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης του απένειμε αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της πόλης και άλλα αναμνηστικά δώρα.

ΚΡΑΧΤΗΣ

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: