Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Συμφώνησε με Προτάσοφ!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009
-Και το όνομα αυτού: Ολεγκ Προτάσοφ! Ο Ουκρανός πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή. Η διοίκηση του «Γηραιού» συμφώνησε σε όλα με τον Προτάσοφ και από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα φτάσει στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας ομάδας.
Οσον αφορά τον προγραμματισμό, τα λόγια του Αντώνη Ρέμου ήταν σαφή. «Και επιλογές έχουμε κάνει και σχέδια έχουμε και συγκεκριμένες πράξεις για την αγωνιστική ενίσχυση του Ηρακλή έχουν γίνει».
Με πιο απλά λόγια ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη περίοδο άρχισε και σ’ αυτόν περιλαμβάνονται και οι Κοβαλέφσκι, Ντιέ και Γκαρσία, τρεις παίχτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας. Οι «κυανόλευκοι» τους θέλουν και τους τρεις για την επόμενη περίοδο και γι’ αυτό προχώρησαν σε ουσιαστικές συζητήσεις μαζί τους.
Στον Πολωνό τερματοφύλακα προτάθηκε επέκταση του συμβολαίου για άλλα δύο χρόνια (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2010) και η απάντηση που πήραν οδηγεί σε ανανέωση της συνεργασίας.
Παρόμοια είναι και η κατάσταση με τον Ντιέ, ο οποίος με την απόδοσή του επιβεβαίωσε τον Καρεμπέ που, όταν ρωτήθηκε από τον Πουρσανίδη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβοριανό μέσο. Η περίπτωση του Γκαρσία είναι η πιο δύσκολη, γιατί στον Ηρακλή θεωρούν μεγάλο το ποσό της αγοράς του (180.000 δολάρια). - -
ΚΡΑΧΤΗΣ
- kraxtis-gr.blogspot.com-


Δεν υπάρχουν σχόλια: