Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΚΗ - Συγκλονίζουν οι «ροζ» αποκαλύψεις για τον Στρος - Καν - Τι είπε μια μάρτυς για τα όργια που είδε

Συγκλονίζουν οι «ροζ» αποκαλύψεις για τον Στρος - Καν - Τι είπε μια μάρτυς για τα όργια που είδε
 
Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την…
ροζ δράση του Ντομινίκ Στρος Καν, αλλοτε ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ αλλά και της Γαλλίας. Η δίκη που γίνεται για συμμετοχή σε διεθνές δίκτυο πορνείας και για μαστροπεία, έχει πάρει συγκλονιστική τροπή λόγω των καταθέσεων.
Μια από τις γυναίκες που εμπλέκεται στην υπόθεση κατέθεσε στους δικαστές ότι είδε τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ να απολαμβάνει τις υπηρεσίες οκτώ γυναικών ταυτοχρόνων.
«Σοκαρίστηκα. Δεν ήθελα να εμπλακώ σε αυτό το όργιο», λέει η εκδιδόμενη Σαντρίν Βντενσρικ. «Θέλει πραγματικά να πιστέψουμε ότι είναι αφελής και μας περνά για χαζούς», δήλωσε σχετικά.
Ο ίδιος ο Στρος Καν, υποστηρίζει ότι ναι μεν συμμετείχε στα ροζ πάρτυ, αγνοούσε όμως πως οι γυναίκες βρίσκονταν εκεί επί πληρωμή.
Η δίκη γίνεται στη Λιλ. Μαζί με τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ κατηγορούνται άλλα 13 άτομα. Εάν ο Στρος Καν κριθεί ένοχος, βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με δέκα χρόνια φυλάκιση και επιβολή υψηλού προστίμου. Ο ίδιος ο Στρος Καν δεν αναμένεται να καταθέσει πριν τις 10 Φεβρουαρίου.
Στο εδώλιο κάθονται ακόμη 13 πρωταγωνιστές της υπόθεσης «Carlton», του διεθνούς δικτύου μαστροπείας, που δρούσε μεταξύ 2010 και 2011. Το ίδιο είχε ως έδρα το ξενοδοχείο «Carlton» στη Λιλ της βόρειας Γαλλίας και παρακλάδια στο Βέλγιο, αλλά και τις ΗΠΑ.
Στις ροζ βραδιές φαίνεται ότι λάμβαναν μέρος πολιτικοί, αρχηγοί της αστυνομίας και βιομήχανοι που απολάμβαναν τις υπηρεσίες ακριβών call girls.
Προσερχόμενος στο δικαστήριο με την ιερόδουλη Μπεατρίς Λερζέν, ο άνθρωπος που φέρεται να κινούσε τα νήματα «της συμμορίας της Λιλ», ο Βέλγος με το ψευδώνυμο «Ντοντό, ο μαστρωπός» δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά που συναντά τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ.
Την ίδια ώρα, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, η καμαριέρα του «Sofitel» που βρέθηκε στη δίνη του σεξουαλικού σκανδάλου, φαίνεται πως κάνει χρυσές δουλειές. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ με το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ του εξωδικαστικου συμβιβασμού, η Ναφισάτου Ντιαλό άνοιξε πολυτελές εστιατόριο στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: