Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Με Κώστα Χατζηδίμπα (ΠΑΟΚ) και Θωμά Τσιμπούκα (Ολυμπιακός) που γεννήθηκαν το 1999, στην εθνική Παίδων με παιδια του 1998, με Τουρκία...

Με την Εθνική παίδων, αλλά με την μεγαλύτερη ηλικία των γεννηθέντων 1998, οι 99άρηδες Κώστα Χατζηδίμπας και Θωμάς Τζιμπούκας.Δείγμα ότι τα δύο παιδιά της Πιερίας που  διαπρέπουν με τις ομάδες τους, είχαν καλή απόδοση στην Ε¨θνική παίδων με του 99άρηδες, πήραν προαγωγή... έχουν πολλά να προσφέρουν στα Εθνικά κλιμάκια και τιμούν την Πιερία.Ευχόμαστε κάθε επιτυχία...

Δύο φιλικές αναμετρήσεις με την ομάδα της Τουρκίας θα δώσει η Εθνική Παίδων και ο Βασίλης Γεωργόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή.
 Την προετοιμασία της για τους αγώνες της elite round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Πολωνία ξεκινάει η Εθνική Παίδων η οποία θα αντιμετωπίσει την Τουρκία σε δύο φιλικές αναμετρήσεις.

Τα παιχνίδια αυτά θα διεξαχθούν στις 10 και 12 Φεβρουαρίου στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Σερρών.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Ιάσων Γαβαλάς (Ολυμπιακός), Χρυσόστομος Ιακωβίδης (Άρης), Θωμάς Τσιμπούκας (Ολυμπιακός), Αλέξανδρος Κατράνης (Ατρόμητος), Παναγιώτης Ρέτσος (Ολυμπιακός), Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας (ΠΑΟΚ), Ιωάννης Μπουζούκης (Παναθηναϊκός), Σπύρος Νάτσος (Ατρόμητος), Στέργιος Δοδοντσάκης (ΠΑΟΚ), Στέφανος Ευαγγέλου (Πανιώνιος), Δημήτρης Νικολάου (Ολυμπιακός), Στάθης Λάμπρου (Ολυμπιακός), Θοδωρής Μίγγος (Παναθηναϊκός), Αλέξανδρος Μασούρας (ΠΑΣ Γιάννινα), Ρέτζιν Καπτέλι (Ξάνθη), Νίκος Καραμήτος (Αστέρας Τρίπολης), Νίκος Σαμπανίδης (Ξάνθη), Κώστας Κιρτζιαλίδης (Ολυμπιακός), Βαγγέλης Παυλίδης (Μπόχουμ), Δημήτρης Λημνιός (Ατρόμητος).
με στοιχεία απο  http://pieriasport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: