Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-ΑΟ Κύμης 1-1 Ισόπαλος και 2ος ο Αχιλλέας στην κατάταξη Χωρίς νικητή έληξε το προτελευταίο παιχνίδι του Αχιλλέα στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Οι Κατερινιώτες είχαν ένα μέτριο πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τον ισχυρό άνεμο που έπνεε στην Πιερία.
 Παρόλα αυτά οι.... γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με γκολ του Νάκα στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Ο ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Κύμης Πάπο στέλνοντας την μπάλα στη κλειστή του γωνία (το φάουλ ήταν πλάγια αριστερά) και έβαλε έτσι την ομάδα του μπροστά στο σκορ.  
Στη συνέχεια οι παίκτες του Αχιλλέα υποχώρησαν δίνοντας  έτσι χώρο στους Ευβοιώτες που βγήκαν μπροστά, είχαν την υπεροχή αλλά προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσουν  στην εστία του Σακελλαρίδη.
Παρόλα αυτά σε μια από τις επιθέσεις τους κατάφεραν στο 45΄να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με τον Δήμου να πετυχαίνει με πλασέ το 1-1, ακριβώς με τη λήξη του 1ου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας ισορρόπησε το παιχνίδι, βγήκε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, δημιούργησε φάσεις μπροστά στην εστία του Πάπου αλλά δε κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά, μένοντας έτσι αυτό το τελικό 1-1 που του δίνει τη δεύτερη θέση στην βαθμολογία  του 3ου ομίλου, ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα της τελευταίας 30ης αγωνιστικής.
Πολύ καλή η διαιτησία του Μπουρμασόπουλου από τη Λάρισα που απέβαλε με 2η κίτρινη τον Τσιάτσιο της Κύμης. Στα ίδια πλαίσια κινήθηκε η απόδοση των δυο βοηθών του, Νατσούλα και Αναστασίου.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σακελλαρίδης, Λάλας, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Οικονόμου, Παμλίδης, Νάκας, Μακράκης.
ΑΟ Κύμης: Πάπος, Κόκκος, Μπαρκώσης, Καρατζάς, Τσικτσίρης, Κοκκάλας, Τσιάτσιος, Δήμου, Αλμπάνης, Μήτρου, Τσομπάνης.
http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: