Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010
Πάει και η Άντζελα. Μια ωραία γυναίκα είχε αυτή η κυβέρνηση και την μάτιασαν. Βέβαια κι εσύ Αγγελικούλα…δεν του τραβούσες λίγο το αυτί του Τόλη που δεν πλήρωνε την εφορία;

Άντε μετά να πείσεις τους Έλληνες ότι κάποιοι πρέπει να κάνουν θυσίες και να υποστούν νέα λιτότητα.
5,5 εκ. ευρώ δεν είναι φιστίκια Αγγελικούλα.

Βέβαια, επειδή γίνεται και πολύς λόγος για τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης, ελάτε ρε παιδιά.  Εδώ είχαμε Ρουσόπουλο ένα χρόνο τον περιμέναμε και τώρα σας κακοφάνηκαν μερικές ώρες;
Τι υποκρισία.

Πάμε στα δικά μας, τα τοπικά, τα νόστιμα.
Διότι άρχισαν τα όργανα του Καλλικράτη και υπάρχουν ακόμη εκείνοι που θεωρούν ότι τίποτε δεν είναι οριστικό.
Εν αναμονή.

Επιστολές δίνουν και παίρνουν. Όλη μέρα γράφουν οι τοπικοί προύχοντες. Δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτιστικοί σύλλογοι, σωματεία, όλοι γράφουν επιστολές και δηλώνουν …δηλώνουν.
Αυτό εννοούσαν διαβούλευση;

Ο Καλλικράτης σε λίγες ημέρες θα είναι μια πραγματικότητα και ήδη αρχίζουν να τρέχουν και να μη φτάνουν όσοι εξεδήλωσαν ενδιαφέρον.
Έχει να γίνει του Καλλικράτη το καλοκαίρι.

Επιμένουν στο διαχωρισμό τους από την Κατερίνη στην ορεινή Πιερία και διαμαρτύρονται.
Να περιμένετε. Ξέρουμε εμείς το καλό σας. Δεν μπορεί να το ξέρετε εσείς. Εμείς μπρίκια κολλάμε δηλαδή;

Τι τρεις, τι τέσσερις ….τι 14 οι δήμοι ρε παιδιά. Άντε…ξεκουράστε λίγο το νευρικό σας σύστημα.
Η απάντηση μπορεί να αργήσει λίγο…αλλά …θα έρθει.

Προετοιμάζονται για εκλογές οι γαλάζιοι…και μυρωδιά δεν τους παίρνεις. Υποτονικά τα πράγματα.
Άντε που και που βγαίνουν και καμιά φωτογραφία και το θυμόμαστε.
Να βάλτε ειδοποίηση …παιδιά για την Κυριακή 30 Μαΐου.

Πάμε και λίγο Αστυνομία τώρα. Η ενημέρωση άργησε μια μέρα….ξέρω ότι οι ανακοινώσεις βγαίνουν από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση κεντρικής Μακεδονίας αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

Για το φοβερό τροχαίο στο νοσοκομείο μπροστά που έχασε τη ζωή του ένα νέο παιδί και τραυματίστηκε σοβαρά ένα άλλο, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Για τον θανάσιμο τραυματισμό του 61χρονου στη Λαγόραχη η είδηση έφτασε μόλις χθες το πρωί δια του δελτίου τύπου.

Και κάτι ακόμη στο δελτίο τύπου που έστειλε η Γενική Διεύθυνση αναφέρει ότι από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και δίκυκλης αστυνόμευσης Πιερίας…..
Έχουμε δίκυκλη αστυνόμευση και μας ξέφυγε;
Διότι τα τροχαία ατυχήματα στον πεζόδρομο είναι καθημερινό φαινόμενο πλέον.

Και τι ακριβώς κάνουν αν υπάρχουν; Ελέγχουν αν τρέχουν πολύ τα μηχανάκια; Μην μου διαμαρτυρηθείτε πάλι, διότι το κακό έχει παραγίνει και είναι και μπροστά στα μάτια σας.

Κλείνω με επιστολή αναγνώστη:
γεια  σας κυρία Τσαλου κε, Τσολακιδη
Εδώ και πολύ καιρό ακούω για τον αγώνα σας με τις παράνομες  πινακίδες
Εδώ και πολύ καιρό  έχω ενοχλήσει την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και το τοπικό κανάλι 
Πάνω από την υπογειοποίηση του σταθμού ο ΙΔΙΩΤΗΣ έμπορος  του διπλανού καταστήματος με τα στρώματα κατέλαβε δημόσιο χώρο
 και τοποθέτησε μεγάλη πινακίδα ώστε ΟΛΟΙ  που κατεβαίνουν  το τούνελ να την  βλέπουν.
Πήρα το τοπικό κανάλι όπου αναφέρθηκε στην εκπομπή, στον δήμαρχο. Μετά από πολλές ημέρες  αφαιρέθηκε. Αμέσως όμως μετά από 2-3 ημέρες ξανατοποθετηθηκε!!!!! Πως όμως ;;;; πάνω σε αγροτικό αυτοκίνητο ώστε σου λέει ,δεν είναι σε μόνιμη θέση και ούτε καταλαμβάνει δημόσιο χώρο !!!!!!!
Ξαναπαίρνω τηλέφωνο στην δημοτική αστυνομία και το  ξανααναφερω. Ξαναπαίρνω το κανάλι τηλέφωνο στην ώρα του Δημάρχου και τι απαντάει  ο ανώτατος άρχων της πόλης μου;  Είναι παρκαρισμένο πάνω από την υπογειοποίηση;; Αυτό, λέει, γι’ αυτούς που λέγανε ότι δεν θα υπάρχει καθόλου χώρος δίπλα  για παρκιν κλ.π.  κ.λ.π. κ.λ.π !!!!   Είναι δυνατόν; Αυτό τον νοιάζει. Πως δικαιώνετε και όχι  ότι ένας ιδιώτης εμπαίζει  αστυνομία  και δημόσιες αρχές κάνοντας ο,τι γουστάρει;;; Έπεσε κανένα πρόστιμο  σε αυτόν γιατί για δεύτερη φορά παρανόμησε;;;; Είμαι  παράλογος ;; Δώστε μου απάντηση,  γιατί  αρχίζω και φοβάμαι για το διανοητικό μου επίπεδο.
Εκεί στο κυκλικό κοντά στο κτηνιατρείο ,25 Μαρτίου , στο οικοπεδάκι που φύτρωσαν τόσες πινακίδες τι γίνεται; Υπάρχει κανείς;;;;;

Αγαπητέ αναγνώστη, να μην ανησυχείς και είσαι μια χαρά. Ούτε παράλογος, ούτε χαζός είσαι. Όσο για το περιστατικό, ένα μόνο θέλω να σημειώσεις. Οι άνθρωποι πήγαν να απομακρύνουν δυο διαφημιστικές πινακίδες συνοδευόμενοι από 10 δημοσιογράφους και αυτό ήταν. Πάπαλα. Ακόμη και το μάτι να τους βγάλει η πινακίδα δεν θα την αφαιρέσουν, αν δεν έχουν κανένα φωτογράφο δίπλα να τους απαθανατίσει.
Δεν βλέπεις πού καταντήσαμε; Να περνάνε πλακάκια στα πεζοδρόμια και να το θεωρούν είδηση. Θα μου πεις…τίποτα δεν είναι αυτονόητο πλέον στην Κατερίνη.
Καλή σου μέρα.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: