Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Βατάν - Εντυπωσιακή η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη Βατανιακός - Βέροια 3 - 0

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010 
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βατανιακός και νίκησε απόλυτα δίκαια την ομάδα της Βέροιας σε χθεσινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδό του.
Η ομάδα του Γιάννη ...Κωνσταντινίδη σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με ομάδα ανώτερης κατηγορίας, εντυπωσίασε, δείχνοντας πως την αδικεί η φετινή της πορεία στο περιφερειακό πρωτάθλημα και πως άξιζε καλύτερης τύχης. Ο Κατερινιώτης τεχνικός χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του και έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένος μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Ο κ. Χαραλαμπίδης από την πλευρά του χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, ενώ και στα δύο σχήματα χρησιμοποίησε πολλούς υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές, βγάζοντας τα συμπεράσματά του.
Φάσεις - γκολ
Στο 11' η κεφαλιά του Τοπαλίδη ύστερα από σέντρα του Έντι πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Χατζηεπίδη.
Στο 32' ύστερα από όμορφη ενέργεια του Μυστρίδη από αριστερά, το σουτ του Μπουζούκη είχε την ίδια τύχη.
Στο 38' ο Βατανιακός ανοίγει το σκορ. Τσιώμης Γ. και Καλαμπαλίκης συνεργάστηκαν με τελικό παραλήπτη τον Μπατσαρά, ο οποίος με δυνατό διαγώνιο συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, 1 - 0.
Στο 49' ο Μυστρίδης μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα, το πλασσέ όμως του Καλαμπαλίκη πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 53' ο Τριανταφύλλου έβγαλε τον Καλαμπαλίκη "φάτσα" με το 2 - 0 και ο έμπειρος φορ δεν λάθεψε διπλασιάζοντας τα τέρματα του Βατανιακού με πλασσέ.
Στο 57' ο Ι. Λαζαρίδης απομάκρυνε σωτήρια, προ του Μάνου σε γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας της Βέροιας.
Στο 66' ο Σούρλας σούταρε διαγώνια από αριστερά, ο Σπανός απέκρουσε προσωρινά και ο Καργιώτης στη συνέχεια απομάκρυνε τον κίνδυνο.
Στο 74' ο Σπανός με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε το κοντινό πλασσέ του Μάνου και στην κόντρα, ύστερα από ενέργεια του Βασιουρή με κοντινό πλασσέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 3 - 0.
Διαιτήτευσαν την φιλική συνάντηση οι κ.κ. Τόλιος, Κύφος και Σβάρνας

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Βατανιακός: Χατζηεπίδης, Λαζαρίδης Ι., Τριανταφύλλου, Κολαξίδης, Παπείρας, Γιαπιτζής, Μπουζούκης, Μπατσαράς, Τσιώμης Γ., Καλαμπαλίκης, Μυστρίδης.
Έπαιξαν και οι: Σπανός, Μπέης, Καργιώτης, Μπαγγέας, Κωνσταντινίδης, Ζανέτας, Δολμίδης, Βασιουρής, Τσιώμης Β., Μερόκης.
Βέροια: Θέμης, Βέρτζος, Κόκαλης, Καπίας, Αλμπάνης, Μάουρο, Γκόλτσης, Τοπαλίδης, Παυλίδης, Μανιόπουλος, Έντι.
Έπαιξαν και οι: Παπάς, Βέργος, Τσακτάνης, Τσιάμης, Κελεσίδης, Πιέτρα, Ντουντούκης, Σούρλας, Ζαχαριουδάκης, Σκαθαρούδης, Μάνος.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: