Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Ο Δημήτρης Βίτσας εξελέγη γραμματέας ΚΠΕ ΣΥΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ
Η ΚΠΕ του ΣΥΝ, η οποία συνεδρίασε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, εξέλεξε με 83 ψήφους υπέρ και 31 λευκά τον Δημήτρη Βίτσα ως γραμματέα της.
Τον κ. Βίτσα πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας. «Ο καταλληλότερος, σε αυτή τη φάση, είναι ένας σύντροφος για τον οποίο δεν έχουν αφιερώσει πολύ μελάνι οι εφημερίδες ή πολύ χρόνο τα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα. Είναι ένας σύντροφος που δεν αποτέλεσε επίκεντρο των συζητήσεων στα πηγαδάκια ή στις συσκέψεις μας, όπου συζητάγαμε για το ποιος θα μπορούσε να είναι γραμματέας. Αλλά, όμως, είναι δοκιμασμένος σύντροφος. Ένας πετυχημένος σε ό,τι του ανατέθηκε στην κομματική του δουλειά. Και πιστεύω ότι μπορεί να είναι ένας σύντροφος ευρύτερης αποδοχής», είπε στην παρέμβασή του.
Επίσης, η ΚΠΕ ενέκρινε με ευρεία πλειοψηφία το κείμενο που παρουσίασε για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στις ευρωεκλογές και, με ευρύτατη πλειοψηφία τον προγραμματισμό του ΣΥΝ και την πορεία του προς τις βουλευτικές εκλογές.
Ακόμη, ενέκρινε τις προτάσεις του προέδρου του ΣΥΝ, αφενός για τη διενέργεια Διαρκούς Συνεδρίου του κόμματος το 2ο δεκαήμερο του προσεχούς Σεπτεμβρίου με αντικείμενο την πρόταση του ΣΥΝ προς τον ΣΥΡΙΖΑ για το προεκλογικό πρόγραμμα για τις βουλευτικές εκλογές και, αφετέρου, για την επανεκλογή, μετά από αυτό, της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: