Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

«Προσγειώθηκε» στον ουρανό αυτοκινήτου

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ

Μικρό αεροπλάνο που εκτελούσε εναέριους ελιγμούς επίδειξης προσγειώθηκε ανώμαλα στην οροφή αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε τριμελής οικογένεια. Το αξιοπερίεργο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδείξεων στο Γκρόσοστέϊμ, της Νότιας Γερμανίας.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο επαγγελματίας πιλότος πραγματοποιούσε με το αεροπλανάκι επανειλημμένες βυθίσεις όταν σε μια από αυτές πλησίασε πάρα πολύ το έδαφος και χτύπησε στον ουρανό του αυτοκινήτου.

Το όχημα κινείτο πολύ κοντά στο αεροδρόμιο, πάνω από το οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη η εναέρια επίδειξη. Κομμάτια του αεροσκάφους, όπως η μια από τις δύο ρόδες του, σφηνώθηκαν στο σασί του αυτοκινήτου.

Το όχημα ανατράπηκε και το αεροπλάνο χτύπησε στο έδαφος. Όμως, οι επιβαίνοντες βγήκαν ζωντανοί από το αυτοκίνητο και μόνο ο οδηγός υπέστη μερικούς μώλωπες.

Ο πιλότος του αεροπλάνου τραυματίστηκε αλλά ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός. «Από θαύμα, στην κυριολεξία, δεν είχαμε μεγαλύτερα προβλήματα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: