Τρίτη 14 Απριλίου 2009

"Πιθανές οι διπλές εκλογές"


ΤΡΙΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

"Είναι πλέον πιθανές οι διπλές εκλογές", δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Σενάριο χωρίς βάση που τροφοδοτεί την εκλογολογία απαντά ο Ευ. Αντώναρος

"Είναι πλέον πιθανές οι διπλές εκλογές", δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, στην διάρκεια της εισήγησής του στην συνεδρίαση του Επιτελικού Κύκλου Οικονομίας του Κινήματος.

Ο κ.Παπανδρέου επισήμανε ότι η "τελευταία άμυνα της ΝΔ είναι το "όλοι ίδιοι είναι" και πρόσθεσε ότι "δεν είμαστε όλοι ίδιοι", ενώ τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με τη ΝΔ έχει την πολιτική βούληση να βάλει τέλος στην φαυλότητα.

Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για μνημείο κακοδιαχείρισης την τελευταία πενταετία, με την δημοσιονομική εκτροπή να συνεχίζεται, τη δημοσιονομική κρίση να έχει την υπογραφή της ΝΔ και να συνεχίζεται η σπατάλη υπέρ μικρών και μεγάλων συμφερόντων.

Σε ό,τι αφορά το "πακέτο" των 28 δισ. ευρώ ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι αυτά δεν έχουν πιάσει τόπο, με την κυβέρνηση και τις τράπεζες να μην έχουν ανταποκριθεί, ούτε καν στις τυπικές υποχρεώσεις τους,επισήμανε ότι ρευστότητα στην πραγματική οικονομία δεν διοχετεύεται, η πιστωτική ασφυξία πνίγει επιχειρήσεις και νοικοκυριά,ενώ είναι επείγουσα σήμερα η στήριξη της πραγματικής οικονομίας.

"Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε πλήρως στην κριτική που είχαμε ασκήσει όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε το πρόγραμμα", επισήμανε ο κ. Παπανδρέου.

Σενάριο χωρίς βάση

Η συζήτηση για διπλές εκλογές τον Ιούνιο απλώς τροφοδοτεί την εκλογολογία σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

"Όσοι εκλογολογούν προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ούτε τι συμβαίνει στη χώρα, ούτε τι συμβαίνει στο κόσμο ολόκληρο. Εξυπηρετούν δικά τους μικροκομματικά συμφέροντα και τίποτα άλλο" σημείωσε ο Ευ. Αντώναρος απατώντας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Αναφορικά με τις κατηγορίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε βάρος της κυβέρνησης ότι ευθύνεται για την οικονομική κρίση, ο κ. Αντώναρος απάντησε επισημαίνοντας ότι ο κ. Παπανδρέου επέστρεψε στις "εξωπραγματικές θέσεις που εξέφραζε προ μηνών και τώρα φαίνεται ξανά ότι δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη διεθνούς οικονομικής κρίσης".

"Στο ΠΑΣΟΚ ψελλίζουν περίεργες, πρωτοφανείς για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, λύσεις και όλα αυτά δείχνουν ότι δεν έχουν σχέδιο, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κάνοντας λόγο για συρραφή γενικοτήτων, ευχολογίων και εξωπραγματικών ιδεών που δεν είναι ούτε για έκθεση" κατέληξε. (ΠΗΓΗ ΕΘΝΟΣ)

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: