Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Υπόθεση Χαϊκάλη - Nέο αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Αποστολόπουλου

Εντός της ημέρας το πόρισμα για την υπόθεση Χαϊκάλη Υπόθεση δωροδοκίας.Εντός της ημέρας το πόρισμα για την υπόθεση Χαϊκάλη.Nέο αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου ..
του Αποστολόπουλου - Με την ολοκλήρωση της έρευνας δυο ενδεχόμενα υπάρχουν: Ή ο εισαγγελέας να ζητήσει την άσκηση ποινικών διώξεων ή να ζητήσει την αρχειοθέτηση της υπόθεσης.
Σε νέο αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κ. Γιώργου Αποστολόπουλου προχώρησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος κατηγορεί τον πρώτο για απόπειρα χρηματισμού του, ώστε να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Την κατάθεση νέου αιτήματος που αφορά τις τηλεφωνικές συνομιλίες του κ. Αποστολόπουλου από 30 Νοεμβρίου μέχρι 12 Δεκεμβρίου, έκανε γνωστή η δικηγόρος του κ. Χαϊκάλη και σύζυγος του κ. Πάνου Καμμένου, Ελενα Τζούλη, σε δηλώσεις της το πρωί στην τηλεόραση του Mega.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα κριθεί από τον αρμόδιο εισαγγελεά, καθώς σε αυτό το στάδιο της έρευνας δεν προβλέπεται από το νόμο ανάμειξη του Συμβουλίου Εφετών. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ο εισαγγελέας θα αποφανθεί άμεσα, ενώ η πλευρά Χαϊκάλη ζητά οι τηλέφωνικές συνδιαλέξεις (αν τελικά αρθεί το απόρρητο) να ενσωματωθούν στη δικογραφία.
Σημειώνεται πως εντός της ημέρας αναμένουμε το πόρισμα του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλου που χειρίζεται την υπόθεση. Ο εισαγγελέας αφού μελετήσει τα στοιχεία που συνέλλεξε στο πλαίσιο της έρευνας του θα συντάξει πορισματική αναφορά, την οποία και θα υποβάλλει στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο.
Με την ολοκλήρωση της έρευνας δυο ενδεχόμενα υπάρχουν: Ή ο εισαγγελέας να ζητήσει την άσκηση ποινικών διώξεων ή να ζητήσει την αρχειοθέτηση της υπόθεσης. Παρ’ όλα αυτά ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο – αν και πλέον θεωρείται δύσκολο - ο  εισαγγελέας να εξετάσει κατ’ αντιπαράσταση τους δυο «πρωταγωνιστές» της υπόθεσης τον Π. Χαϊκάλη και τον Γ. Αποστολόπουλο. (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: