Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Κων. Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Μην ταυτιστείς με τον βούρκο - Επικοινωνία του επίτιμου Προέδρου της ΝΔ με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Γλέζο

Κων. Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Μην ταυτιστείς με τον βούρκο Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μανώλη Γλέζο είχε το πρωί της Δευτέρας ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κων. Μητσοτάκης...
Θέλησε  με αυτόν τον τρόπο να τον συγχαρεί για την προτροπή που έκανε προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να μην συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια τους Βουδούρη και Παραστρατίδη για τις δηλώσεις που έκαναν περί χρηματισμού.
Ο κ. Μητσοτάκης είπε συγκεκριμένα στον Μανώλη Γλέζο: «Μανώλη έσωσες την τιμή του πολιτικού κόσμου. Ελπίζω ο Τσίπρας ως νέος άνθρωπος με δικαιολογημένες φιλοδοξίες δεν θα επιλέξει να ταυτιστεί με τον βούρκο».
Όπως «Το Βήμα» πληροφορείται ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει εκνευριστεί, εξοργιστεί και αηδιάσει με την όλη κατάσταση- βούρκου που έχει περιέλθει το πολιτικό σύστημα με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και κρούει συνεχώς στους συνομιλητές του τον κώδωνα του κινδύνου για τις σοβαρές επιπτώσεις που θα υπάρξουν στην οικονομία οι πρόωρες εκλογές.

ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: