Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ο Βενιζέλος «ντρέπεται» και ο Παπανδρέου… Αλλάζει!

Παπανδρέου- Βενιζέλος Κομματικά στελέχη της Ανατολικής Μακεδονίας συνάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος προτού μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις ..
σε προγραμματισμένη ομιλία του στην Καβάλα.
Ο «Μητροπολιτικός των Νέων» αναφέρει πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ οδήγησε την κουβέντα περισσότερο στα ζητήματα της προεδρικής εκλογής και στις πιθανότητες που υπάρχουν ακόμη και τώρα να βρεθούν οι 180 βουλευτές.Έδωσε όμως και το σύνθημα της εκλογικής ετοιμότητας.
Όσοι πήγαν να ακούσουν τον Βενιζέλο έθεσαν ζήτημα Γιώργου Παπανδρέου. Τα στελέχη που παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα ακολουθήσουν τον πρώην πρωθυπουργό.
«Τι γίνεται με την ενότητα, πρόεδρε; πάμε για διάσπαση;» τον ρώτησαν. Εκείνος άρπαξε την ευκαιρία και σχολίασε: «Ντρέπομαι τον κόσμο με αυτά που γίνονται. Αντί να είμαστε όλοι μαζί και να πολεμάμε για το καλό της παράταξης». Λίγο αργότερα τα είπε πιο χοντρά και σχολίασε ότι η διάσπαση συνιστά προσβολή στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου.
Για την ιστορία, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα ακόμη και την επομένη της τρίτης ψηφοφορίας για Πρόεδρο, εφόσον βέβαια αυτή δεν ευδοκιμήσει. Φήμες λένε πως το όνομα που θα δώσει στο νέο του κόμμα θα είναι «Αλλαγή».
http://www.paraskhnio.gr/o-venizelos-ntrepetai-kai-o-papandr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: