Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Έντονο πολιτικό «φλερτ» Παπανδρέου – Χρυσοχοΐδη

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης - Γιώργος Παπανδρεου Εκτός από την είδηση ότι ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ανακοινώσει στις 30 Ιανουαρίου τη δημιουργία κόμματος σε περίπτωση εκλογής Προέδρου ..
της Δημοκρατίας, μια ακόμη προκύπτει από το «στρατόπεδο» του Γιώργου Παπανδρέου και αφορά το έντονο «φλερτ» του πρώην πρωθυπουργού με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Θα συμπλεύσουν άραγε και στο νέο κόμμα; Αυτό συζητιέται τον μικρόκοσμο του ΠΑΣΟΚ, αλλά θα φανεί στην πορεία,
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του κ. Παπανδρέου επιμένουν πως ο υπουργός Υποδομών είναι από τους προνομιακούς συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού, ενώ οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου λένε ότι πριν από μερικές εβδομάδες ήταν αρκετά συχνές οι επαφές των δύο ανδρών στο γραφείο του στην Βουλή.
Ωστόσο, ο ίδιος ο υπουργός Υποδομών, σε όσους τον ρωτούν δεν επιβεβαιώνει τις συνομιλίες με το στρατόπεδο των παπανδρεϊκών, αλλά αρνείται και την προοπτική μετάλλαξης του ΠΑΣΟΚ σε Δημοκρατική Παράταξη, λέγοντας σε συνομιλητές του: «Εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ. Πιστεύω στον δημοκρατικό σοσιαλισμό. Είμαι εναντίον της Δημοκρατικής Παράταξης», υιοθετώντας ουσιαστικά τη βασική πολιτική θέση Παπανδρέου, τον οποίο μάλιστα υπερασπίστηκε και δημόσια πριν από λίγες ημέρες.
http://www.paraskhnio.gr/entono-politiko-flert-papandreoy-x/

Δεν υπάρχουν σχόλια: