Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Στην κορυφή μετά από 30 χρόνια ο ΠΑΟΚ -Οι οιωνοί για το πρωτάθλημα - ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Στην κορυφή μετά από 30 χρόνια ο ΠΑΟΚ -Οι οιωνοί για το πρωτάθλημα Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια ο ΠΑΟΚ θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού μετά τη νίκη του επί..
του Λεβαδειακού παρέμεινε στο +1 από τον Ολυμπιακό.Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη πέρασε δύσκολες στιγμές κόντρα στον Λεβαδειακό όμως κατάφερε να κρατήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση. Την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή ήταν το 1984 και στο τέλος εκείνης της σεζόν κατέκτησε και το τελευταίο του πρωτάθλημα με 46 βαθμούς έναντι 43 του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Σε εκείνο το πρωτάθλημα μάλιστα μετείχαν 16 ομάδες όπως και φέτος φυσικά ενώ ήταν άλλο βέβαια το σύστημα της βαθμολογίας με 2-1-0.
Πλάνο μεταγραφών
Η ανάγκη για ενίσχυση της ομάδας κρίνεται επιτακτική αφού το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μπορεί να αντέξει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση και τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει το πλάνο για το πως θα κινηθεί ο Δικέφαλος του βορρά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Άλλωστε υπάρχει και η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη προ ημερών για ενίσχυση της ομάδας μετά μάλιστα και από την απαίτηση του κόσμου στο τελευταίο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Γκινγκάμπ.

Πηγή: Τόλης Χριστοφοράκης | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: