Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Το Κέντρο Ημέρας του ΨΝΠΟ "4 Εποχές" σε Πολιτιστικές Δράσεις

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011 Τοπικά
Το Κέντρο Ημέρας "4 Εποχές" του ΨΝΠΟ στα πλαίσια της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης και της συνεχής προσπάθειας που κάνει για τη μείωση του Ψυχιατρικού στίγματος, αλλά και της δημιουργίας...
ευκαιριών προς τους συμπολίτες μας, να βοηθήσουν τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, συμμετέχει σε εκδηλώσεις Πολιτιστικών συλλόγων είτε με εκθέματα που είναι έργα δημιουργικής απασχόλησης των μελών, είτε με διάφορες άλλες δράσεις.
Έτσι, κατόπιν επαφών του Κ.Η. "4 Εποχές" με το Σύλλογο Φίλων του ΨΝΠΟ "Αλκυονίδα" οι "4 Εποχές" συμμετείχαν στις διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις, με έργα μικροτεχνιών [κοσμήματα-μικροκατασκευές - συνθέσεις μπρούτζου - κορνίζες] που φιλοτεχνήθηκαν από τις ομάδες της Εργοθεραπείας και του Προεπαγγελματικού Εργαστηρίου.

Ταυτόχρονα με την έκθεση, διανεμήθηκε στους επισκέπτες, έντυπο υλικό σχετικό με τις δράσεις που αναπτύσσονται στο Κ.Η., καθώς και οι υπηρεσίες του που παρέχονται στα μέλη του, αλλά και ενημερωτικό έντυπο υλικό του Εθελοντικού Συλλόγου "Αλκυονίδα".

Οι συνεχείς υπενθυμίσεις και παραινέσεις του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου "Παναγία Σουμελά" κ. Α. Κασιμίδη, μέσω ανακοινώσεων για ταυτόχρονες εκθέσεις που αναπτύσσονταν στον αύλιο χώρο του Συλλόγου, είχαν ως αποτέλεσμα τον μεγάλο αριθμό των επισκεπτών, ώστε αφ' ενός μεν να μπορέσει να θαυμάσει τα έργα των μελών του Κ.Η., αφ' ετέρου δε, να του δώσει την ευκαιρία να συνδράμει στις προσπάθειες των μελών, αγοράζοντας σε πολύ καλές τιμές, διάφορα εκθέματα.

Την όλη διοργάνωση της διήμερης έκθεσης πραγματοποίησαν και συμμετείχαν οι: Τσανοσίδου Χαρά [Επιστημονικά Υπεύθυνη], Πετρίδου Δήμητρα [Εργοθεραπεύτρια], Τσιούχας Κων/νος [Ξυλουργός] και η Μπάτσιου Σοφία [Κομμώτρια]. Από την "Αλκυονίδα" συμμετείχαν ο κ. Νταμπώσης Ιωάννης [Πρόεδρος] και η κα Γερασοπούλου Μαρία [Αντιπρόεδρος].

Η Διοίκηση του ΨΝΠΟ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τόσο τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αρη Κασιμίδη για την πρόσκληση και την παραχώρηση χώρου, όσο και τους συμπολίτες μας για την επίσκεψή στο χώρο της έκθεσής και την αγορά εκθεμάτων, αλλά και το Σύλλογο Φίλων του ΨΝΠΟ και τους εργαζόμενους που έδωσαν μαθήματα υποστήριξης των μελών του Κ.Η.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: