Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ "Τελειώνει" με προπονητή, "έκλεισε" με Γκουγκουλιά


Tετάρτη 8 Ιουνίου 2011 Αθλητισμός
Στο θέμα της ανακοίνωσης του νέου προπονητή "ρίχνει" το βάρος η διοίκηση των μελανόλευκων ενώ παράλληλα περιμένει και τις απαντήσεις από κάποιους ποδοσφαιριστές για...
ανανέωση της συνεργασίας.
Το συγκεκριμένο ζήτημα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το βράδυ της Τετάρτης με τον Παύλο Δερμιτζάκη να αποτελεί μέχρι στιγμής τον πρώτο στόχο.
Στις εναλλακτικές λύσεις περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, και ένας Ισπανός τεχνικός, περισσότερα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά.
Όσον αφορά στο Σούλη Παπαδόπουλο, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες για να παραμείνει στον πάγκο των "μελανόλευκων".

"Έκλεισε" με Γκουγκουλιά
Στα θέματα των ανανεώσεων, ο Αρχηγός του Πιερικού Γιώργος Γκουγκουλιάς συναντήθηκε με την απερχόμενη διοίκηση και όπως ήταν αναμενόμενο συμφώνησε για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Κατερινιώτες ενώ την απάντησή του αναμένεται να δώσει ο Κοντέων στην πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας που του έγινε, και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδος αναμένεται να τελειώσουν θετικά ή αρνητικά οι περιπτώσεις των Μιλόσκοβιτς, Κώστα Λαζαρίδη, Παπαγεωργίου, Χατζή.
Επιδίωξη της νέας διοίκησης είναι όλα τα θέματα (προπονητής, ανανεώσεις, τυπική μεταβίβαση των μετοχών) να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: