Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

SPIEGEL:Προκλητική επίθεση των Γερμανών κατά του Γιάνη Βαρουφάκη

..
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ SPIEGEL.Προκλητική επίθεση των Γερμανών κατά του Γιάνη Βαρουφάκη.
Σφοδρή επίθεση με κατηγορίες για αντισημιτισμό, εξαπολύει ο γερμανικός Spiegel κατά του Ελληνα υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη. Η πρωτοφανής επίθεση γίνεται λίγα 24ωρα μετά την επίσκεψή του στο Βερολίνο και τη συνάντησή του με τον Β. Σόιμπλε, εκεί όπου ο κ. Βαρουφάκης μίλησε για το σκάνδαλο της Siemens, θέμα που προκάλεσε εκνευρισμό στους Γερμανούς.

Η ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel δημοσιεύει άρθρο που υπογράφει η ανταποκρίτρια του Γερμανικού περιοδικού στην Αυστραλία και η οποία αναφέρει ότι πριν από δέκα χρόνια ο σημερινός Υπουργός Οικονομικών, απολύθηκε από ραδιόφωνο της Αυστραλίας, στο οποίο τότε εργαζόταν, λόγω αντισημιτικών σχολίων του!

Στο ίδιο ρεπορτάζ ο Βαρουφάκης χαρακτηρίζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός – “διασκεδαστής” ενώ γίνεται εκτενής αναφορά και στα αντι- Ισραηλινά συνθήματα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ συνολικά.

Η προκλητική αυτή επίθεση ασφαλώς και συνδέεται με τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις και με τις αναφορές σε θέματα ταμπού για τους Γερμανούς, όπως οι αποζημιώσεις για το κατοχικό δάνειο ή τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.
Δείτε το δημοσίευμα
http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/giannis-varoufakis-ist-griechenlands-finanzminister-antisemit-a-1017402.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: