Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Εγκλημα-σοκ στον Κορυδαλλό: Πυροβόλησε την αδερφή του και τον σύζυγό της

...

Οι κληρονομικές διαφορές οδήγησαν στο αιματοκύλισμα.Εγκλημα-σοκ στον Κορυδαλλό: Πυροβόλησε την αδερφή του και τον σύζυγό της
Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή εντός διαμερίσματος, ενώ ο άντρας της στην είσοδο της πολυκατοικίας - Η αστυνομία αναζητεί τον δράστη
Οι κληρονομικές διαφορές που χώριζαν δύο αδέρφια βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από την τραγωδία με τους πυροβολισμούς και τους δύο νεκρούς που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε πολυκατοικία, στον Κορυδαλλό.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας, στην οδό Κρέσνας 16 και δράστης της επίθεσης είναι ένας άντρας -ηλικίας περίπου 50 ετών- ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την 45χρονη αδερφή του και τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί. Η γυναικά ετοιμαζόταν να πάει στην εργασία της όταν ο δράστης εισέβαλε στο διαμέρισμά στο οποίο διέμενε και άρχισε να πυροβολεί εκείνη και τον σύζυγό της. Πάντως, σύμφωνα με γείτονες του ζευγαριού, από το σπίτι ακούγονταν όλο το βράδυ φωνές.

Ο δράστης, αφού σκότωσε το ζευγάρι, άφησε το όπλο στον τραπέζι του διαμερίσματος και εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή εντός διαμερίσματος, ενώ ο σύζυγός της στην είσοδο της πολυκατοικίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν ξεψυχήσει ο άντρας τηλεφώνησε στις αρχές προκειμένου να σπεύσουν στο σημείο για βοήθεια.

Αμέσως πήγε στην πολυκατοικία περιπολικό της Άμεσης Δράσης, ενώ σε εξέλιξη είναι τώρα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: