Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

1ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012
Πρόσκληση
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που οργανώνει και φέτος η Ποδηλατική Από-Δραση για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας....

Κινητικότητας από τις 16 ως τις 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το 1ο Ποδηλατικό Κυνήγι του Θησαυρού το απόγευμα της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου.
Φέτος πρωτοτυπούμε και σας καλούμε να συμμετάσχετε στο κορυφαίο γεγονός των εκδηλώσεων μας, με τους φίλους σας και το ποδήλατό σας. Ένα Κυνήγι Θησαυρού που οργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη μας.
Γρίφοι, αινίγματα, γέλιο και καλή διάθεση αποτελούν την εγγύηση για μια αξέχαστη εμπειρία.
Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να ποδηλατήσουν εντός του πολεοδομικού ιστού της Κατερίνης αναζητώντας τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου και θα τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο. Τα μέλη της Ποδηλατικής Από-Δρασης θα είναι δίπλα σας σε κάθε φάση του παιχνιδιού για να σας βοηθήσουν και κυρίως για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού, κάτι που αποτελεί πάντα βασική μας προτεραιότητα σε όλες τις εκδηλώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, ηλεκτρονικά στο podilatikiapodrasi@gmail.com με την ένδειξη «Κυνήγι του Θησαυρού» ή τηλεφωνικά στο 6981448978. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι αυστηρά άνω των 18 ετών. Οι διαδρομές θα είναι μικρές οπότε δεν χρειάζεται μεγάλη εμπειρία ή άρτια φυσική κατάσταση.
Καλό Ποδηλατικό Κυνήγι!
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
www.podilatikiapodrasi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: