Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Οι «Αγανακτισμένοι» έχουν ιδεολογία

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110529/engine/newego_LARGE_t_1101_53541577_type12128.jpg 


Κυριακή 29 Μαίου 2011

Έχουν ιδεολογία και δείχνουν τις ανάγκες του κόσμου σήμερα, οι εκδηλώσεις των "Αγανακτισμένων". Ακόμα και η μόδα των νέων τεχνολογιών είναι μια ...ιδεολογία.

Αυτά δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ant1, o κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν συμμερίζεται την άποψη του Θεόδωρου Πάγκαλου, πως οι συγκεντρώσεις των "Αγανακτισμένων" είναι μια "μόδα των τεχνολογιών" και "ανώδυνη εκτόνωση" που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική.

"Το τι σήμαινε μέχρι τώρα ιδεολογία, με την κλασική έννοια του όρου, την είδαμε. Και είδαμε ανθρώπους οι οποίοι είτε ήταν κάποτε πολύ ιδεολόγοι που κατήντησαν να είναι, ή πίσω από τις δήθεν σκληρές ιδεολογίες, με την κλασική έννοια του όρου, τι κρυβόταν ή τι κρύβεται υπό την έννοια, δεν εννοώ των μεγάλων συμφερόντων- αλλά ότι κάποιοι τις χρησιμοποιούν τις ιδεολογίες για να έχουν άλλου είδους προβολές, άλλου είδους τοποθέτηση στα πολιτικά πράγματα".
Ωστόσο, σημείωσε ότι "εκείνο που λέει ο κύριος Πάγκαλος και νομίζω ότι αξίζει να το δούμε, είναι ότι μια συνεχής άρνηση δεν βγάζει πουθενά και κυρίως όταν αυτή η άρνηση δεν εκφράζεται όταν και όπως πρέπει". (ΕΘΝΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: