Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNbsrpKJQy_9eD4X97ZAp2sMV603Uu0drRjcZcMzCEzKO3ywjGBg 

Κυριακή 29 Μαίου 2011
Προχθές γράψαμε το άρθρο 
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRd3m5SjhiCmptT0SWZzDcID6cG4s3dSUqbh6KSy1RLl1dtM8opo1uHvamU 
( με τίτλο ΚΥΡΙΕ ΧΙΟΝΙΔΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;  
Παρασκευή 27 Μαίου 2011
- Κοινή πεποίθηση του λαού μας είναι ότι η υποκρισία των πολιτικών μας δέν έχει όριο.Σε αυτή την κατηγορία κατατάσσονται και οι δημοτικοί μας άρχοντες, οι οποίοι λειτουργούν κάτω απο το πρίσμα της...
ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης των αναγκών του λαού με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο. 
- Είναι περισσή υποκρισία να κόπτονται για την πορεία της χώρας μας οι εκλεγμένοι Δημοτικοί άρχοντες με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας και να κόπτονται για την μείωση του υπερδιογκωμένου κράτους, που κάποιοι όχι μόνο το μεγάλωσαν και το χρέωσαν με τις ενέργειές του, αλλά είναι τόσο αδιόρθωτοι, που και σήμερα λειτουργούν κατά τον ίδιο τρόπο.
Και για να γίνω σαφής στην περίπτωση που αναφέρομαι.  
-Στις 19-5-2011 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κατερίνης, συζητείτο αγωγή δύο παιδιών του stage, αγωγή που στρέφονταν 1. κατά του πρώην Δήμου Πέτρας (νύν Δήμου Κατερίνης) και 2. κατά του ΟΑΕΔ, με αίτημα τη μονιμοποίησή τους.
- Στη συζήτηση όχι μόνο δέν παραστάθηκε ο Δήμος Κατερίνης (δηλαδή ερημοδικάστηκε), αλλά ο πρώην Δήμαρχος Πέτρας κ Παπαδημητρίου (εκλεγμένος Δημοτικός Σύβουλοςμέλος της πλειοψηφούσας παράταξης που διοικεί το νέο Δήμο Κατερίνης), προσήλθε στο δικαστήριο και κατέθεσε υπέρ των εναγόντων εκπαιδευομένων  του stage, προβάλλοντας ισχυρισμούς απίστευτους με σκοπό την μονιμοποίηση των εναγόντων στον Δήμο Κατερίνης.
Και ερωτώ τον Δήμαρχο Κατερίνης:
1.γνωρίζετε γι αυτή τη υπόθεση;
2. Συμφωνείτε να μονιμοποιηθούν άτομα των προγραμμάτων stage;
3.Εχετε το δικαίωμα ώς Δήμος Κατερίνης να ερημοδικάζεστε και να μήν υποστηρίζετε τα συμφέροντα του Δήμου;
4.Θα απολογηθει κανείς για αυτή την ιστορία;
Καλαϊτζής Δημήτρης """""
επανερχόμενοι στο θέμα, μάθαμε ότι γι αυτό το θέμα έχει παρθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης, βάσει της οποίας ....
αποφασίστηκε η εκπροσώπηση του Δήμου Κατερίνης δια πληρεξουσίου δικηγόρου στην δίκη όπου ο Δήμος ήταν εναγόμενος απο δύο προσληφθέντες του προγράμματος stage, οι οποίοι ζήτησαν τη μονιμοποίησή τους με αγωγή στο Πρωτοδικείο Κατερίνης.
- Και αντί ο Δήμος να παραστεί και να υποστηρίξει τα συμφέροντά του, που πηγάζουν απο το νόμο και απο το καθήκον.
- Αντί ο Δήμος Κατερίνης να πράξει τα αυτονόητα και να συνεισφέρει στην απόρριψη τέτοιας αγωγής που νομιμοποιεί απαράδεκτες καταστάσεις πλαγίων και χωρίς αξιοκρατία προσλήψεων.... 
...έπραξε το αντίθετο.. και δια του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης και προέδρου οργανισμού του Δήμου. κ Παπαδημητρίου, υπερασπίστηκε τους ενάγοντες με μαρτυρική κατάθεση υπέρ των, και όχι μόνον τούτο, δέν παρέστη στη δίκη (σε αντίεθση και με την απόφαση  που πάρθηκε) και ερημοδικάστηκε κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας..
-Αυτές πο τακτικές και οι ενέργειες πείθουν και τον πιό αφελή πολίτη, γιατί οι δήμοι μας συνέβαλλαν στα μέγιστα στην οικονομική εξαθλίωση της χώρας μας, γιατί είναι υπερχρεωμένοι και με ποιό τρόπο και ποιά λογική διοικούνται..πάντα με γνώμονα το πολιτικό συμφέρον των Δημάρχων και όχι μόνον.. 
-Πώς λοιπόν να πάει η Ελλάδα μπροστά; 
-Πώς να μήν είναι υπερδιογκωμένο το Δημόσιο.. αφού τα δικά μας παιδιά έχουν τον πρώτο λόγο σε προσλήψεις τύπου stage, αλλά έχουν και τον πρώτο λόγο και πρέπει να τα "στηρίζουμε" , έστω και παράτυπα, στα δικαστήρια που προσφεύγουν..
-Και ξαναλέω θα λογοδοτήσει κανείς τους; 
-Η αντιπολίτευση του Δήμου τί κάνει; 
-Θα τους καλύψουν ή θα αντιδράσουν ώς οφείλουν.,..
μήπως δέν γνωρίζουν το θέμα; άν δεν τον γνωρίζουν να τους ενημερώσουμε..
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/ 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ;ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

file mou, oloi to idio einai kai eidika oi noikokyrides!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kala kai sy ti noiazesai se plhrwnoun;

Ανώνυμος είπε...

γεμισαν νεα παιδια στα δημαρχεια πριν τις εκλογεσ και τωρα τρεχουν να τα κανουν μονιμα για να εχουν ψηφουσ.ντροπη τους.