Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Στην κορυφή της Ευρωπης - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - Μάντσεστερ Γιουν 3-1 - Κάτι παραπάνω από μια ...υπερομάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή 29 Μαίου 2011
Χάθηκε η μπάλα, βρέθηκε η νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης! Η Μπαρτσελόνα για πλάκα 3-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που την έβλεπε να ζωγραφίζει στον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ!
Κάτι παραπάνω από μια ...υπερομάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχτηκε ουσιαστικά ο τελικός του Γουέμπλεϊ, καθώς η υπερομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα με γκολ των Πέδρο, Μέσι και Βίγια νίκησε 3-1 τη Γιουνάιτεντ, φτάνοντας στον 4ο τίτλο της.
Στο πρώτο 10λεπτο η Γιουνάιτεντ είχε μπει πιο δυνατά και με ανελέητο πρέσινγκ προσπαθούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, όμως σιγά σιγά η Μπάρτσα ισορρόπησε και στο 15` ο Πέδρο έχασε την πρώτη ...
καλή ευκαιρία…
Πλέον οι «μπλαουγκράνα» είχαν βρει ρυθμό και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Βίγια στο 22`, αλλά το… μοιραίο για τη Γιουνάιτεντ συνέβη στο 28` με σκόρερ τον Πέδρο, που σκόραρε με κοντινό σουτ από την καταπληκτική ασίστ του Τσάβι!
Κόντρα στη ροή του ματς, ο Γκιγκς στο 32` (από θέση οφσάιντ) έκοψε δεξιά στον Ρούνεϊ, που με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.
Πάντως το γκολ αυτό δεν στάθηκε ικανό να σταματήσει αυτή την Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα στο δεύτερο μέρος ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι! Ο Μέσι στο 53` με ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1, ενώ στο 69` ο Βίγια με φοβερό ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 3-1, βάζοντας φινάλε στον τελικό.
Το σκορ θα μπορούσε να είναι άνετα 4-1 ή 5-1 με τις ευκαιρίες των «μπλαουγκράνα», ενώ η Γιουνάιτεντ είχε παραδώσει πνεύμα μπροστά στη νέα βασίλισσα της Ευρώπης, με την Μπαρτσελόνα να φτάνει τα 4 τρόπαια, ξεπερνώντας την αντίπαλο της…
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Άλβες (88' Πουγιόλ), Μασεράνο, Πικέ, Αμπιντάλ, Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο (90'+2' Αφελάι), Βίγια (86' Κεϊτά)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Φάμπιο (69' Νάνι), Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ (77' Σκόουλς), Γκιγκς, Βαλέντσια, Παρκ, Ρούνεϊ, Ερνάντες
Δείτε εδώ τη live περιγραφή του αγώνα
http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: