Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής κατηγορίας Η άσχημη εμφάνιση έφερε την πιο βαριά ήττα Νέοι Παναιτωλικού - Νέοι Πιερικού 5-0

Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2011
Την πιο άσχημη εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησαν οι Νέοι του Πιερικού στο Αγρίνιο με αποτέλεσμα να υποστούν μια πολύ βαριά ήττα με 5-0 τέρματα που όμως είναι απόλυτα δίκαιη. Τίποτα δεν... λειτούργησε σωστά για τους Νέους του Πιερικού στο Αγρίνιο σε μια μάλιστα εποχή που η ομάδα βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι η
 ήττα αυτή θα τους γίνει μάθημα και θα προσέχουν στα επόμενα παιχνίδια.

Τα γκολ
Στο 5’ ο Κούσης έβγαλες τη σέντρα και έδωσε την ευκαιρία στον Πάσσα με σουτ να γράψει το 1-0.
Στο 36’ ο Πάσα με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 2-0.
Στο 41’ ο Μεταξούλης δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την αδράνεια των αμυντικών του Πιερικού και με σουτ ανέβασε το σκορ στο 3-0.
Στο 65’ ο Κούσης έβγαλε ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Πιερικού και έδωσε την ευκαιρία στον Πάσσα με κεφαλιά να γράψει το 4-0.
Στο 90’ ο Παπαθανάσης εκτέλεσε φάουλ, μπάλα έφτασε στην καρδιά της άμυνας του Πιερικού και ο Μπακάκης εκεί με κεφαλιά έγραψε το τελικό 5-0.


Οι συνθέσεις
Νέοι Παναιτωλικού: Τσάπαλος (52 Λ.Τ Ρεπανίδης), Μπούρος, Σαμαράς, Παπαθανάσης, Κανκάνης, Μαυρόπουλος, Μπαμάκης, Πάσσας, Μεταξούλης (70 Πραλίδης), Κούσης (68 Λιάρος), Σμιάτος.
Νέοι Πιερικού: Τσιντώτας,Καραγκούνης, Λαγδάρης (46 Σκούρτι), Ζαν΄λετας, Παναγιωτίδης Γ, Τσιώμης Γ, Τσιανάκας, Παπατόλιος (60 Τσιώμης Β), Παναγιωτίδης Α (68 Τζιούτζιος), Μιχαηλίδης, Σεχολάρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: