Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ζεστή βραδυά, καλό κλίμα και ανθρώπινες στιγμές στα γενέθλια του Νίκου Λάππα..




Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010
Ζεστή βραδυά, ανθρώπινες στιγμές, στην συγκέντρωσης του Νίκου Λάππα, επ ευκαιρία των γενεθλίων του.
Ο Νίκος Λάππας δέν πραγματοποίησε καμμία άλλη συνάντηση των στελεχών του συδνυασμού του πρίν την δεύτερη Κυρικαή των εκλογών όπως είπε, για να μήν δώσει λαβές να πούν "διάφορα".Επέλεξε την χθεσινή ημέρα και επ ευκαιρία των γενεθλίων του και ...συναντήθηκε με τους συνεργάτες του.
"Αναφέρθηκε στην πορεία του συνδυασμού στις εκλογές.. είπε για το ξεκίνημα της νέας πορείας απο σήμερα.. είπε ότι θα είναι καθημερινά παρών στα προβλήματα του Δήμου και κοντά στους πολίτες.. θα λειτουργήσει ο συνδυασμός συντεταγμένος με περισσότερη ορμή.. και θα είναι όλοι στο πλευρό του συνδυασμού.., είπε δέ ότι θα είναι ιδιαιτέρως παρών στα προβλήματα του Δήμου Δϊου αφού θα έχει τη  θέση του δημοτικου΄συμβούλου ..απο εκεί"
- Εκείνο που του είπαν οι φίλοι του είναι ότι "όλοι θα είναι παροντες και τον προέτρεψαν να συνεχίσει τον αγώνα.. τώρα με περισσότερη ώρεξη και ωριμότητα.. του είπαν ότι θα του παράσχουν κάθε στήριξη και θα τον βοηθήσουν όλοι στην ενημέρωση για τα κατα τόπους προβλήματα.. γιαν ζητά λύσεις και να κάνει επικοδομητική αντιπολίτευση στη διοίκηση του Δήμου..
Ζεστή βραδυά, καλό κλίμα και ανθρώπινες στιγμές στα γενέθλια του Νίκου Λάππα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: