Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Κώστας Κουκοδήμος: Η Ν.Δ παραμένει πρώτη δύναμη στην Πιερία

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010 
koukodimosΑξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους πολίτες της Πιερίας, τους φίλους και ψηφοφόρους της μεγάλης μας παράταξης που και αυτή τη φορά έδωσαν έναν πραγματικά σπουδαίο αγώνα.
Η Ν.Δ στην Πιερία έδωσε μια σκληρή εκλογική μάχη και έστειλε μήνυμα. Ότι παραμένει η πρώτη δύναμη, γιατί διαθέτει πρόταση ευθύνης για τον τόπο.
Η μεγάλη αποχή, ανέδειξε και στην Πιερία όπως και σε όλη την Ελλάδα ότι οι πολίτες στέκονται επικριτικά απέναντι σε ό,τι τους στερεί την ελπίδα.
Η Ν.Δ πήρε το μήνυμα και στο επόμενο διάστημα θα είναι εκείνη που αποφασιστικά και υπεύθυνα θα δώσει τη μάχη για να ανακτήσει ο Έλληνας και η Ελληνίδα την ...εμπιστοσύνη τους.
Αισθάνομαι την ανάγκη, να συγχαρώ την Αντιπεριφερειάρχη Ν. Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, όλο το συνδυασμό και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, είτε κατάφεραν να εκλεγούν είτε όχι, γιατί έδωσαν έναν σπουδαίο αγώνα.
Συγχαίρω τον δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και το δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού κ. Βαγγέλη Πολύζο, καθώς και όλους τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους.
Συγχαίρω τον υποψήφιο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Κώστα Δημόπουλο για το μεγάλο του αγώνα, τη σκληρή μάχη, που όμως δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τον ίδιο και την παράταξη. Οφείλω δε να τονίσω, πως τα όσα εκφράζει με δημόσιες δηλώσεις του είναι αποτέλεσμα πικρίας από την εκλογική ήττα.
Η Ν.Δ. έχει ανάγκη από αγωνιστές και ελπίζω ο ίδιος, αφού αξιολογήσει και ανακτήσει δυνάμεις να είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τον τόπο.
Πιστεύω ακράδαντα πως το 45% του εκλογικού σώματος στο δήμο Δίου που τον στήριξε με την ψήφο του, αυτό επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: