Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ευγενία Μανωλίδου: «Με αδίκησαν και μου συμπεριφέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο». Όλο το παρασκήνιο μόνο στο Dousis News.

ΔΕΥΤΈΡΑ, 14 ΙΟΥΝΊΟΥ 2010




Σε πολλή άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν εχθές η Ευγενία Μανωλίδου μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Dancing with the Stars. Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι και την έξοδό της από το στούντιο στο τηλέφωνό της δέχτηκε δεκάδες....
μηνύματα από φίλους και γνωστούς οι οποίοι προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι του ΑΝΤ1.
Οι πληροφορίες λένε ότι η Ευγενία με πολλή μεγάλη δυσκολία κρατήθηκε μέσα στο παιχνίδι για να μην δημιουργήσει σκηνή στον Γιάννη Λάτσιο. Επιστράτευσε όλη την ψυχραιμία της για να αντιμετωπίσει την αδικία που πίστευε ότι της έγινε και μάλιστα ήταν εκείνη που έπεισε τον συνοδό της χορευτή να χορέψουν τον τελευταίο αποχαιρετιστήριο χορό στο Dancing with the Stars.
Στη συνέχεια όμως, όταν πλέον έκλεισαν τα φώτα...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
... η Ευγενία δίχως να μιλήσει σε κανέναν αποχώρησε από τα στούντιο και ξέσπασε σε πολύ δικούς της ανθρώπους λέγοντας «με αδίκησαν και μου συμπεριφέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο».
Πάντως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dousis News, η Ευγενία ήταν προετοιμασμένη για όλη αυτή την κατάσταση και το είχε βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι θα φύγει από το παιχνίδι επειδή τα «έσπασε» με τον ΑΝΤ1 και υπόγραψε με το Mega. Σε φίλους είχε πει ότι «Θα με πετάξουν έξω». Πίστευε όμως ότι η δύναμη του κόσμου και μια πολλή καλή της εμφάνιση θα μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω.
Ευγενία, είχες υπολογίσει μάλλον χωρίς τον ξενοδόχο.


ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: