Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Δηλώσεις Παπαστεργίου - «Έκλεισε τον κύκλο του» στην αυτοδιοίκηση - Δήλωσε ότι θα στηρίξει Ψωμιάδη για την περιφέρεια, αν και δεν θα είναι υποψήφιός του

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010
Το «κλείσιμο του κύκλου του» στην τοπική αυτοδιοίκηση ανακοίνωσε ο νομάρχης κ. Παπαστεργίου. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος ούτε σε ....κάποιο δήμο, ούτε όμως και στην περιφέρεια, θα στηρίξει όμως, όπως είπε, τον κ. Ψωμιάδη χωρίς ωστόσο να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιό του.
«Έχω επανειλημμένως δηλώσει ότι έκλεισε ο κύκλος παρουσίας μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, ύστερα από τρεις τετραετίες στη θέση του νομάρχη. Πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε χώρο σε νεότερους. Εξάλλου, έτσι όπως είναι η δομή του «Καλλικράτη», ιδιαίτερα για τις αρμοδιότητες του νέου αντιπεριφερειάρχη, θεωρώ ότι είναι μια καλή θέση για τους νεότερους ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπειρία», δήλωσε.
Μιλώντας δε για την υποψηφιότητα Ψωμιάδη, ανέφερε: «Πρόκειται για μια ισχυρή και κυρίως αυτοδιοικητική υποψηφιότητα. Πιστεύω ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα πάει εξαιρετικά καλά στις εκλογές και θα τις κερδίσει. Όσον αφορά εμένα, από την πλευρά μου, βεβαίως και θα βοηθήσω την υποψηφιότητα Ψωμιάδη».(ΤΟΠΙΚΗ)
ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: