Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Το νέο στέκι του καλοκαιριού...ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΟ ..ΣΥΓΧΩΡ....


Πέμπτη, 20 Μάιος 2010
Το άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο του Βήματος και γέλασα με την ψυχή μου. Γραφείο κηδειών το "συγχωράδικο" και έψαξα και βρήκα μία παλαιά ανάρτηση .. που αξίζει τον κόπο...να τη δείτε......

Μια και προμηνύεται καύσωνας από Δευτέρα και όπως είναι λογικό το blog θα αρχίσει να υπολειτουργεί, είπαμε να ποστάρουμε θεματάκι άκρως δροσιστικό...Παγωμένο θα το λέγαμε! Τυχαία και χάρη στην a2a πέσαμε πάνω σε απίθανο γραφείο τελετών!!! Ω ναι και ψαγμένες διαφημίσεις από τις Κόρες του Τσα! Το λοιπόν Γραφείο Τελετών ονομάζεται Το Συγχωράδικο... Και έχει και site!!!

Αυτά είναι! Η Annie Hall εκ παραδρομής το είπε τσιπουράδικο... Και δεν έχει κι άδικο κάτι τέτοιο θυμίζει! Πάντως οι άνθρωποι είναι έτη φωτός μπροστά! Απίθανο animation με παλμογράφο που η χαρακτηριστική ευθεία γραμμή(μάστορα και σε ηλεκτρική καρέκλα να τον βάλεις δεν τον σώζεις!) μετατρέπεται σε καλώδιο τηλεφώνου που σε ωθεί να τηλεφωνήσεις...που αλλού; Στο Συγχωράδικο! Έχουν χιούμορ! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!


Επίσης παρέχεται και η δυνατότητα σχολίων!!! Τόσο από τους πελάτες όσο και από την μελλοντική πελατεία(αυτό μακάβριο ακούστηκε) δηλαδή τους απλούς επισκέπτες του site!
Ξεχωρίσαμε τα χιουμοριστικά που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν και ως διαφήμιση.
Με κοινωνικό μήνυμα:
ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ..... ΣΥΓΧΩΡΑΔΙΚΟ
Σε συνδυασμό με διαφήμιση του Υπουργείου Μεταφορών:
Η ΖΩΝΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ .... ΣΥΓΧΩΡΑΔΙΚΟ
ΠΟΤΟ & ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ .... ΣΥΓΧΩΡΑΔΙΚΟ...

Και φυσικά ο κλασικός Ελληναράς βρέθηκε κι εκεί! Και φυσικά άφησε το σχόλιό του!



Για κρατήσεις το τηλέφωνο θα το βρείτε στο site (το εύρημα του παλμογράφου είναι απλά εφυέστατο!!!)
(πηγη http://tsagirlz.blogspot.com/2008/07/blog-post.html)
ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: