Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Με τη δύναμη του έργου

ME_THN_DYNAMH
 
Στο μέχρι σήμερα έργο της διοίκησης, αλλά και στους στόχους που έχει θέσει για το 2010, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πιερίας, Ηλ. Χατζηχριστοδοούλου

«Έχουμε πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε το 2010», ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πιερίας, στο περιθώριο του καθιερωμένου γεύματος που παρέθεσε στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης. Ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, εξέφρασε την πρόθεση να είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία του Επιμελητηρίου Πιερίας, στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη, διευκρινίζοντας ότι το πρόγραμμα της επόμενης 4ετίας θα παρουσιαστεί στα μέλη του ΕΒΕ το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο.
Ο κ. Χατζηχριστοδούλου, ευχήθηκε το 2010 να είναι ένα έτος με λιγότερες δυσκολίες για τις παραγωγικές τάξεις από εκείνο το προηγούμενο, παρότι όπως είπε τα Επιμελητήρια θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια ....σειρά προκλήσεων, με πρώτη «την φοροεισπρακτική επιδρομή εναντίον των επαγγελματιών, που σχεδιάζει η κυβέρνηση», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο πρόεδρος του ΕΒΕ, είπε ότι οι επαγγελματίες δεν διαφωνούν με τη θεσμοθέτηση ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος, επαναλαμβάνοντας τη θέση των παραγωγικών τάξεων ότι αυτό θα πρέπει εκτός από δίκαιο, να είναι μόνιμο και με διάρκεια τουλάχιστον 10 ετών.
Αναφερόμενος στο έργο της διοίκησής του, εκτίμησε ότι έγιναν σημαντικά έργα, παραδεχόμενος πάντως ότι ίσως έγιναν και κάποια λάθη. «Θέλω να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σ’ αυτούς τους ρυθμούς κι ας κάνουμε και λάθη», είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕ, τονίζοντας πως και για το 2010 οι στόχοι της διοίκησης είναι υψηλοί.
Ο κ. Χατζηχριστοδούλου, ανακοίνωσε την παράδοση των παλαιών γραφείων του ΕΒΕ στους επαγγελματίες, μέσω της Επιμελητηριακής Σχολής, που στόχο θα συνεχίσει να έχει την επιμόρφωση των μελών του ΕΒΕ. Το νέο κτίριο αναμένεται να παραδοθεί και επισήμως στις 31 Ιανουαρίου 2010.
«Δεν σταματούμε να βάζουμε στόχους», είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕ, ο οποίος χαρακτήρισε «στοίχημα» για την σημερινή διοίκηση την ανάδειξη σε θεσμό του νομού, της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης που οργανώθηκε για πρώτη φορά το 2009. Ο κ. Χατζηχριστοδούλου, τόνισε ότι το ΕΒΕ στηρίζει κάθε προσπάθεια εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του νομού μας, εκφράζοντας την πρόθεση, να αποκτήσει το ΕΒΕ δικό του Εκθεσιακό χώρο «τουλάχιστον 20 στρεμμάτων», μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.
Ολοκληρώνοντας τη σύντομη τοποθέτησή του, ο κ. Χατζηχριστοδούλου, εξέφρασε την πρόθεσή του να διεκδικήσει για μια ακόμη φορά την προεδρία του ΕΒΕ στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη, σημειώνοντας πως το πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία, θα παρουσιαστεί στα μέλη του ΕΒΕ τον Ιούνιο. «Το έργο μας, μας δίνει δύναμη και θάρρος για να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των μελών μας», κατέληξε ο πρόεδρος του ΕΒΕ, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέσα ενημέρωσης για την συμβολή τους στην ενημέρωση των παραγωγικών τάξεων για τα προβλήματα που τις απασχολούν.(
Πολιτεία/Β.Ζ.)
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/  

Δεν υπάρχουν σχόλια: