Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού


Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009 - ΤΟΠΙΚΗ

Αναγνώστρια της «Η» ένα πρωινό περνώντας με το παιδικό καροτσάκι και το μωρό της από την οδό Βύρωνος στην Κατερίνη δεν μπορούσε να περάσει από το πεζοδρόμιο, επειδή το πεζοδρόμιο είναι στενό και η κολώνα είναι επενδυμένη με λαμαρίνα που έχει διαφήμιση.


«Αριστερά μου είχα αμάξια κολλητά το ένα προς το άλλο, δεξιά μου είχαν την κολώνα με τη διαφήμιση, πιο κάτω ένας ασυνείδητος είχε αφήσει σπασμένα τζάμια δίπλα σε μια άλλη κολώνα, που επίσης δυσκολεύει την κίνηση των πεζών. Γράψτε κάτι, γιατί κάτι πρέπει να αλλάξει στη σημερινή οδό Βύρωνος», δήλωσε στην «Η».


Αρχίζω με παράπονα συμπολιτών σήμερα, γιατί είναι Τρίτη και 13 και δεν θέλω να σπάσει η παράδοση. Έτσι με γκρίνια…γκρίνια…να αρχίσουμε.


Πάντως για κάποιους η Τρίτη και 13 είναι τυχερή μέρα οπότε, τζάμπα ο κόπος.


Καζάνι είναι η Ν.Δ. Βράζει, βράζει …και οι εντείνονται οι διεργασίες για το συνέδριο του κόμματος.

Να ψηφίσει η βάση ή όχι;

Να κάνει η μάνα.


Διαφωνούν συμφωνώντας και συμφωνούν διαφωνώντας. Αμάν και δεν θέλω να ξαναδώ κάλπες μέχρι το 2010….χο, χο, χο…εκείνες τις κάλπες των δημοτικών εκλογών θέλω να τις δω. Και μάλιστα ανυπομονώ για να είμαι και ακριβής.


Τα μηνύματα να πάρετε. Είδατε πως ο κόσμος τα στέλνει. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα στέλνει. Αρκεί να είστε διορατικοί και να τα δείτε εγκαίρως. Αλλιώς… θα χτυπιέστε πάνω από τα τηλέφωνα.


Πάμε και στην επικαιρότητα που θέλει να γίνεται ιδιαίτερος λόγος και πάλι για τα διόδια. Έτσι είναι κύριε Μαγκριώτη μου.

Τα είπατε, τα ομολογήσατε, τα συμφωνήσατε. Ιδού η Ρόδος τώρα. Το πήδημα το είδαμε. Τη Ρόδο θέλουμε να δούμε.


Άντε λοιπόν να καταργήσουμε τα διόδια, να επαναδιαπραγματευτούμε τη σύμβαση, να μειώσουμε το αντίτιμο.


Άντε γιατί άρχισαν να φωνασκούν οι αγωνιστές κατά των διοδίων και δεν θα σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί και πολύ καλά θα σας κάνουν.


Αμάν, αυτός ο Γερουλάνος. Πού ήταν κρυμμένος τόσο καιρό; Γιατί δεν τον έβγαζε το ΠΑΣΟΚ σε αφίσα αντί για τον Γιώργο, να δείτε που θα τσιμπούσε ακόμη λίγο η διαφορά.

Να πολιτισμός, να μάλαμα.


Σας άρεσε το θέμα με το σπίτι και τις φώτο του Παπανδρέου ε;;;; Μα αυτός ο λαός, το διασκεδάζει. Τις εκλογές τις θεωρεί γιορτή. Και έτσι πρέπει να είναι.

Άσχετο αν μερικοί την «είδαν» ….βαρείς κι ασήκωτοι και παράγοντες οσονούπω.


Θέλω να πιστεύω πως εντός των ημερών τα πάθη και οι εντάσεις θα μειωθούν, η καθημερινότητα θα μας αποσπάσει την προσοχή από την υπερβολή των ημερών.

Ακόμη και οι καλημέρες είναι υπερβολικές. Ή είναι πολύ δυνατές για να τις ακούσουμε καλά ή είναι σιωπηρές για να μην μας πάρουν χαμπάρι.

Ρε τι πάθαμε.


Ο προϊστάμενος –μέχρι πρότινος-της δημοτικής αστυνομίας Κατερίνης Χαράλαμπος Φωκαίδης αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Γιάννη Αμοιρίδη.

Σιδεροκέφαλος.


Αύριο Τετάρτη ορκίζονται οι 300 της Βουλής και αναλαμβάνουν καθήκοντα.

Χαράς ευαγγέλια για τους «πρωτάρηδες».


Χαλάει κι ο καιρός και από το φθινόπωρο αρχίζουμε να κλείνουμε το μάτι μας και στο χειμώνα. Δεν πειράζει.

Ασορτί με την επικαιρότητα πάει κι αυτός.

Άντε να δούμε και καμιά πρόσκληση δημοτικού συμβουλίου ρε παιδιά. Σας πεθυμήσαμε. Από το καλοκαίρι έχουμε να βρεθούμε
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: