Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Χθες στο πρ. Εθνικό Στάδιο της πόλης μας Η επίσημη έναρξη του Πιερικού για τη νέα χρονιά


01.07.2009 ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!


Με τον καθιερωμένο αγιασμό
Με την παρουσία ποδοσφαιριστών, διοικούντων, προπονητών και φροντιστών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η επίσημη έναρξη του Πιερικού για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2009 - 2010.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι του Πιερικού, ενώ το παρών του έδωσε και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης.
Τον καθιερωμένο αγιασμό έκανε ο π. Στέργιος Παπαγιάννης του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής, ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Αγαθονίκου, έκανε αναφορά στην ιστορία του Πιερικού μας, ενώ οι παραινέσεις του για υγεία και χωρίς τραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές στη νέα αγωνιστική περίοδο. Τέλος ευχήθηκε στη νέα χρονιά ο Πιερικός να βρεθεί «στα πρώτα σαλόνια» της Α Εθνικής κατηγορίας.
Μετά την τελετή του αγιασμού ο προπονητής του Πιερικού κ. Μάκης Κατσαβάκης στο βοηθητικό γήπεδο έκανε χαλάρωμα με παράλληλες δοκιμές νεαρών παικτών.
"Eπίθεση" με Γκουγκουλιά
Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν άργησε να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πιερικό.
Ο 26χρονος επιθετικός, που αποτελούσε μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων στην κατηγορία, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.
Η πρόταση της διοίκησης του Πιερικού ικανοποίησε οικονομικά τον παίκτη ενώ και η επιθυμία του να παραμείνει κοντά στην Βόρεια Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους ήταν δύο σημαντικοί παράμετροι που ώθησαν τον Γιώργο Γκουγκουλιά να υπογράψει στον Πιερικό.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: