Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Γερμανία: «Δολοφονημένη» γυναίκα βρέθηκε ζωντανή 31 χρόνια μετά!

Κάλεσε τους αστυνομικούς στο σπίτι της για μια διάρρηξη και στη συνέχεια τους είπε από μόνη της ότι είχε ψεύτικο όνομα στο κουδούνι και ότι είχε εξαφανιστεί οικειοθελώς πριν 31 χρόνια ..


Μια γυναίκα η οποία σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές φερόταν να έχει πέσει θύμα δολοφονίας, βρέθηκε τυχαία υγιέστατη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όπου ζούσε επί 31 χρόνια κρύβοντας, με απόλυτη επιτυχία, την πραγματική ταυτότητά της. 

Η γυναίκα, 55 ετών σήμερα, εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1984 από την περιοχή του Μπρούνσβικ. Τότε ήταν 24 ετών και διέμενε σε έναν φοιτητικό κοιτώνα, με την έρευνα της αστυνομίας να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η φοιτήτρια είχε δολοφονηθεί. 

Οι αρχές έφτασαν μάλιστα πολύ κοντά στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη. Ένας άνδρας που είχε συλληφθεί για τον φόνο μιας μαθήτριας σε ένα δάσος κοντά στο Βόλφσμπουργκ «ομολόγησε» τη… δολοφονία της 24χρονης αλλά αργότερα ανακάλεσε. Το 1989 η αγνοούμενη κηρύχθηκε επισήμως νεκρή. 

Εντελώς κατά τύχη, η αστυνομία ξαναβρήκε τα ίχνη της στις 11 Σεπτεμβρίου. Αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα σπίτι του Ντίσελντορφ όπου είχε γίνει διάρρηξη και αιφνιδιάστηκαν όταν η γυναίκα που βρήκαν εκεί τους αποκάλυψε ότι το όνομα στο κουδούνι δεν ήταν το πραγματικό της. Στη συνέχεια, τους είπε το πραγματικό της όνομα και δήλωσε ότι εξαφανίστηκε οικειοθελώς πριν από 31 χρόνια. 

Η 55χρονη είχε ακόμη στην κατοχή της τα έγγραφα που πιστοποιούσαν την ταυτότητά της και τα έδειξε στους αστυνομικούς. Αρνήθηκε όμως να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το έκανε και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να έλθει σε επαφή με την οικογένειά της. 

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει ακόμη πώς κατάφερε να ζήσει επί τόσα χρόνια με ψεύτικα στοιχεία, χωρίς να έχει καμία ταυτότητα. 

Πηγή: Protothema.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: